PC-16A, Влагомерна везна (1mg, 160оС)

Каталожен № PC-16A.
PC-16A, Влагомерна везна (1mg, 160оС)
Автоматична влагомерна везна за определяне съдържанието на влага. Обхват на измерване от 0 до 100% влага, нагряване от 60 до 160оС. Намира широко приложение във всички области, които се нуждаят от бързо измерване на влагата на медикаменти, зърно, тютюн, химикали, чай, храни, текстил, строителни материали и др. Възможност за избор на три различни режима на измерване: ръчен, времеви и автоматичен. Лесна за работа и управление от тъч скрийн. Доставя се заедно с две измервателни тарелки, държател на тарелки, захранващ кабел, референтна калибрираща тежест и ръководство за работа.
Цена: 1 495,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Тази влагомерна везна позволява измерване на количеството на водата в различни продукти чрез нагряване на проба от 60 до 160°С. Определянето на влагата става чрез изсушаване на пробата до постоянно сухо тегло. Точността на определяне е в границите на ± 0,5% с резолюция от 1 mg. Управлението на процеса на измерване става посредством голям тъч-скрийн екрен.

 

Инструментът ви предлага три различни режима на завършване на анализа: ръчен, времеви и автоматичен.

 • Ръчен режим: измерването може да бъде пуснато и спряно по всяко време
 • Време режим: процесът на измерване завършва, съгласно достигнато предварително зададеното време за нагряване (дисплеят ще показва зададеното време и друга подходяща информация)
 • Автоматичен режим: Когато е избран този краен режим, измерването ще спре, когато загубата на тегло стане по-малка от 1 mg.

 

Влагомерната везна са проектирана да работи в съответствие с принципа на термогравиметрията – влажна проба от измервания материал се подлага на бързо изпаряване на водата (изсушаване) чрез нагряване с инфрачервена светлина до постоянно тегло. В процеса на сушене инструментът измерва непрекъснато и показва количеството на загубената влага (%). Когато сушенето приключи, на екрана се показва съдържанието на влага, времето за нагряване, текущата температура и режима с настройка на параметрите. Настройките на параметрите на измерването, позволяват:

 

Основни характеристики и предимства:

 • Минимално количество на пробата: до 1 g
 • Точност ± 0,5% с резолюция от 1 mg 0,001 g
 • Регулируемо време за нагряване от 1 до 99 мин
 • Възможност за задаване на различни режими за спиране на анализа: режим с ръчно спиране, режим със спиране по време и автоматичен режим
 • Функции за калибриране и настройки
 • Голям LCD дисплей с вградени функционални клавиши
 • перфектни функции и лесна за използване
 • Бързо равномерно нагряване
 • база данни с възможност за съхраняване на набор от данни за 8 проби
 • Информация върху екрана за всички тестови данни по време на сушенето
 • Широко използвана в лаборатории по медицина, храна, тютюн, хранителни, химически и други индустрии.

 

Доставя се заедно с комплект измервателни тарелки, държател на тарелки/проби, захранващ кабел, референтна калибрираща тежест от 100g и ръководство за работа.

 

Спецификации

Максимален капацитет

20 g или 50 g или 100 g

Резолюция на екрана

1 mg / 0,001 g

Точност на измерването

± 0,5% (проба ≥2 g)

Толеранс за регулиране на на температурата

±1℃

Температура на сушене

Програмируема от +60 до +160°C

Време за сушени (нагряване)

0 ~ 99 мин

Режими за сушене

Ръчен, времеви, автоматичен

Обхват на влагата

0%~ 100%

Захранване

220 V / 50 Hz

Размери

350x215x192mm

Тегло

4,5 кг.

Гаранция

12 месеца

Видео

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG