RePo-3, Рефракто-поляриметър за инвертна захар

Каталожен № RePo-3.
RePo-3, Рефракто-поляриметър за инвертна захар
Хибриден уред, две в едно, рефрактометър и поляриметър. В допълнение към ъгъла на въртене и Brix, преобразува и показва количеството инвертна захар (%), получено от захароза. Преносим рефракто-поляриметър с ъгъл на въртене от -5 до 5°.
Цена: 3 950,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Както е известно инвертираната захар е смес от фруктоза и глюкоза, получена чрез хидролиза (разцепване) на захарозата до тези 2 компонента. За разлика от захарозата и глюкозата, които въртят поляризованата светлина леко надясно, фруктозата има силна лява ротация.

 

RePo-3 е рефракто-поляриметров хибрид, два в едно. В допълнение към ъгъла на въртене и Brix, той преобразува и показва количеството инвертна захар (%), получено от захароза. RePo-3 е идеален за различни индустрии в хранителната промишленост.

 

RePo-3 показва съотношението (в %) от това колко захароза се превръща в инвертна захар. Уредът може да се използва също и за тестване на крайния продукт.

 

Това устройство има 3 скали:

 • Brix,
 • ъгъл на въртене и
 • съотношение на инвертна захар (%),

включително температурата на пробата.

 

Уредът автоматично изчислява и показва индекса на пречупване, чистотата (от ъгъла на въртене) по международната скала на захарта, специфичното въртене и концентрацията.

 

Показателят на пречупване и ъгълът на въртене се измерват едновременно. Изискват се само 3 ml проба, което в сравнение със стандартните 100 мм и 200 мм наблюдателни тръби на поляриметрите е много по-малко.

 

Спецификации

Измервани параметри

Ъгъл на въртене, Brix, Инвертно съотношение % от инвертната захар, Температура

Обхват

 • Ъгъл на въртене: -5.00 … +5.00°
 • Brix: 0 … 85%
 • Инвертно съотношение % от захарозата: 0.0 … 99.9%

Температураа: 15.0 … 40.0℃

Резолюция

 • Ъгъл на въртене: 0.01°
 • Brix: 0.1%
 • Инвертно съотношение: 0.1%

Температура: 0.1°C

Точност

 • Ъгъл на въртене: ±0.1°(20℃)
 • Brix: ±0.2%

Температура: ±1℃

Температурна компенсация

Brix: 15 ~ 40℃

Източник на светлина

LED

Време за измерване

12 sec

Захранване

4x Size AAA алкални батерии

Защита

IP67

Размери

10.1 x 16.0 x 3.8 cm,

Тегло

325g

Гаранция

12 месеца

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG