FHT-05, Пенетрометър за дребни и меки плодове

Каталожен № OCS-HT5-FHT05.
FHT-05, Пенетрометър за дребни и меки плодове
Уред за измерване твърдост на плодове и за проверка степента на зрялост. Обхват от 0.2 до 5.0 kgf/cm². Функция за задържане и усредняване на резултатите от измерването. Уредът намира широко приложение за тестване на дребни и меки плодове, например ягоди, череши, грозде, горски ягодови плодове. Доставя се в куфарче заедно със сензор (3,5 mm диаметър), батерии и ръководство за работа.
Цена: 525,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този тестер за степента на зрялост на плодове и зеленчуци, измерва твърдостта в различни мерни единици (kgf (kgf/cm²); lbf (lbf/cm²); N (N/cm²) и Pa). Чрез него лесно може да се определи подходящото време за бране или да се проследите (мониторинг) омекотяването на плодовете по време на съхранение.

 

Уредът намира широко приложение за тестване на дребни и меки плодове, например ягоди, череши, грозде, горски ягодови плодове. Може да се използва също за някои меки зеленчуци.

 

Предимството на този цифров пенетрометър пред аналоговите пенетрометри е неговата по-висока точност и разделителна способност.

 

Уредът можете да се използва за измерване на място, за контрол на качеството по време на транспорт или за тестване в лабораторни условия.

 

Основни характеристики и предимства

  • Измерванията съответстват на изискванията на DIN 53505, ISO 7619 и ASTM D 2240
  • Обхват на измерване от 0.2 до 5.0 kgf/cm²
  • Цифров екран
  • HOLD функция за максималните стойности
  • Средна функция на измерените стойности
  • ABS пластмасов корпус

 

Доставя се в куфарче заедно със сензор (3,5 mm диаметър), батерии и ръководство за работа.

 

Спецификации

Екран

4-знака, 10mm LCD

Обхват

0.2 … 5.0 kgf/cm²

Точност

± 1%H + 0.1 kgf/cm²

Мерни единици

kgf (kgf/cm²); lbf (lbf/cm²); N (N/cm²) и Pa

Работни условия

0 - 45°C / < 90% RH

Захранване

батерия 2x 1.5V (AAA)

Диаметър на върха

3,5 mm

Дълбочина на проникване

1 cm

Размери

210mm x 62mm x 24mm

Тегло

230 g

Гаранция

12 месеца

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG