Фитил от стъклени влакна, 4 mm

Каталожен № Bengs-4184-4.
Фитил от стъклени влакна, 4 mm
Фитили от стъклени влакна (фибростъкло) с дължина 1000 mm и различни диаметри 4mm. Фитилите горят с алкохол, масло от лампа, восък или парафин. Намират приложение не само при различни горивни устройство, градински факли, но и за капилярно напояване на цветя.
Цена: 25,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Фитилът от стъклени влакна е дълъг 1000 мм. Предимството на фибростъкло е, че те обикновено не изгарят и рядко се нуждаят от подмяна. Фитилите горят с алкохол, масло от лампа или восък.

 

Фитилите се предлагат с дължина 1000 mm и следните диаметри:

  • 3 мм диаметър на фитила – цена за 1 брой: 20,00 лв. без ДДС
  • 4 мм диаметър на фитила – цена за 1 брой: 25,00 лв. без ДДС
  • 6 мм диаметър на фитила – цена за 1 брой: 30,00 лв. без ДДС
  • 8 мм диаметър на фитила – цена за 1 брой: 35,00 лв. без ДДС

 

Предимства

 

За разлика от памучните фитили, фитилите от фибростъкло могат да се използват безкрайно при нормална употреба, спестявайки пари и време. Фитилите от фибростъкло предлагат по-добър приток на гориво към пламъка, отколкото конвенционален плетен памучен продукт. Фитил от фибростъкло гори ефективно и икономично, като дава не само добра форма и цвят на пламъка, на работи бездимно. Ако обаче използвате малък фитил в маслена свещ, памучните фитили се представят по-добре.

 

За получавана на най-добри резултати, фитилът от фибростъкло трябва да бъде изложен точно толкова, колкото да осигури гладка и стабилна форма на пламъка. Ако фитилът е преекспониран, пламъкът ще бъде нестабилен, дрипав, ще пуши прекомерно и ще изхвърля гориво.

 

За разлика от памучните фитили, фитилите от фибростъкло не се консумират по време на горене. Въпреки това може да се наложи да бъдат заменени, ако са замърсени с вода или некачествено гориво. Замяна на фитилът може да се наложи и при „превключване“ между различни горива, например парафиново масло с керосин или обратно.

 

Фитилите от фибростъкло с са идеални не само за спирт, но и за маслени или керосинови лампи, както за антични фенери и маслени лампи, така и за много съвременни лампи с горелки.

 

Самополиване

 

Филтрите от фибростъкло могат да се използват също за конструиране на самополивна система за вашите цветя. Самополивните фитили са прост и ефективен начин за постигане на напояване и минимизиране на честотата на поливане на растения и цветя. Просто подайте предварително изрязания фитил през дъното на саксията за отглеждане, след което поставете устройството над резервоара за вода. След това водата ще се изтегля в почвата, когато е необходимо. Тази техника е особено приспособима при лабораторни изследвания за подхранване с микроелементи.

 

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG