ERH-AQ1, Стъклен рН-електрод за аквариуми

Каталожен № ERH-AQ1.
ERH-AQ1, Стъклен рН-електрод за аквариуми
Комбиниран стъклен електрод за периодични или непрекъснати измервания на pH във водни разтвори, особено в сладководни или морски аквариуми. Стъклен корпус, чувствителна сферична мембрана, химически устойчива керамична диафрагма. Дължината на кабела е 2 метра, което улеснява монтирането на електрода в по-големи аквариуми. Обхват на измерване от 0 до 14 рН. Доставя се с кабел 2 метра и BNC конектор.
Цена: 340,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този комбинирани електрод, тип ERH-AQ1, е предназначен за периодични или непрекъснати измервания на pH във водни разтвори, особено в сладководни или морски аквариуми. Електродът има стъклен корпус, завършен с чувствителна на рН сферична мембрана. Химически устойчива керамична диафрагма (електролитен превключвател) е вградена в стената на тялото. Свободен достъп до диафрагмата и конектора, улеснява почистването на електрода. Електродът използва сменяем референтен разтвор с добавяне на средство за повишаване на вискозитета, което ограничава скоростта на изтичане и разреждане в резултат на непрекъснат контакт с аквариумната вода. Възможността за попълване или замяна на референтния разтвор значително удължава експлоатационния живот на електрода. В стандартната версия електродът ERH-AQ1 е оборудван със защитна капачка, защита на йоночувствителната мембрана от механични повреди. За да се потискат смущенията, причинени от наличието на електрически заряди, в електрода е използван нискошумен екраниран кабел с допълнително полупроводимо покритие. Дължината на кабела е 2 метра, което улеснява монтирането на електрода в по-големи аквариуми. Стандартното оборудване е овлажняваща капачка, осигуряваща оптимални условия за съхранение на електрода и незабавна готовност за работа.

 

Доставя се с кабел 2 метра и BNC конектор.

 

Спецификации

Обхват на измерване

0 ... 14 pH

Температурен диапазон

0 ... 70ºC

Мембранна устойчивост (при 20ºC)

100 ... 200 MΩ

Съпротивление на електролитния превключвател

0,4 ... 1 kΩ

Нулева точка

7,0 ± 0,5 pH (0 ± 30 mV)

Референтна полуклетка (сребърен хлорид)

Ag / AgCl

Референтео разтвор

3,0 М KCl + AgCl

Диаметър на тялото

12,0 ± 0,5 мм

Дължина на тялото (без джанта)

120 ± 5 мм

Минимална дълбочина на потапяне

30 мм

Максимална дълбочина на потапяне

100 мм

Форма на диафрагмата

сферична

Материал на тялото

стъклена чаша

Електролитен превключвател

керамични

Материал на рамката

полипропилен

Материал на уплътняващите втулки

силиконова гума

Дължина на кабела

около 2 м

Щепсел

BNC

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG