DK-aw-1100, Измервател на активността на водата

Каталожен № DK-aw-1100.
DK-aw-1100, Измервател на активността на водата
Преносим уред за измерване на активността на водата (water activity, Aw) с вентилиран контейнер за проби с допълнителна температурна сонда, за да се гарантира, че е постигнато изравняване на температурата. Обхват на измерване от 0 до 1,0 Aw. Точност ±0,02. Функция за регистриране на данни. Измервателната глава и дисплеят са комбинирани в едно устройство, което прави устройството компактно и спестяващо място. Доставя се заедно със специализиран базов софтуер, батерия, USB-кабел, сертификат за съответствие и ръководство за работа.
Цена: 2 335,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този преносим уред е модерно устройство за измерване на водната активност (water activity, Aw) на хранителни, фармацевтични и други продукти с функция памет. Измервателната глава и дисплеят са комбинирани в едно устройство, така че устройството е изключително компактно и изисква малко работно пространство. Малкият обем на пробата и миниатюрният вентилатор, интегриран в измервателната глава, гарантират, че въздухът над материала, който ще се измерва, е особено добре смесен и осигурява изключително бързо време за реакция. Това обикновено е между 20 и 40 секунди.

 

За да не възникнат физически причинени грешки при измерването, трябва да се гарантира, че температурата на измервания материал съответства на температурата на въздушното пространство над него. За тази цел в устройството е интегриран допълнителен, бързо реагиращ температурен сензор, така че винаги можете да сте сигурни, че температурната компенсация е завършена.

 

Уредът има интегриран регистратор на данни, което позволява провеждане на продължителни и дългосрочни тестове. Необходимият безплатен софтуер InfraLog за Windows V5 позволява експортиране на измерените стойности в Excel формат. Интерфейсният USB кабел за пренос на данни е включен в обхвата на доставката. Софтуерът е лесен, безопасен и удобен за използване.

 

Опционално се предлага допълнителен платен софтуер, който също така позволява данните от измерването да се показват графично. С платената версия също могат да се създават ежедневни, седмични и годишни отчети.

 

Измервателното устройство DK-aw-1100 може да работи както с батерии, така и от електрическата мрежа

 

Измерването се извършва във вентилиран контейнер за проби с допълнителна температурна сонда.

 

Основни характеристики е предимство

  • Преносим и удобен инструмент
  • Идеални условия за пробите
  • Предназначен за хранително-вкусовата и фармацевтичната промишленост
  • Сондата и дисплеят са вградени в едно и също устройство, което прави инструмента много компактен и спестяващ място
  • Стандартен софтуер InfraLog -basic- включен в доставката

 

Доставя се заедно със специализиран базов софтуер, батерия, USB-кабел, сертификат за съответствие и ръководство за работа.

 

Спецификации

Обхват на измерване

Активност на водата: 0 ... 1,0 aW (0..100% RH)

Температура: 5 ... 60°C

Тип сензор

Активност на водата: капацитивен

Температура: CMOSens сензорен елемент

Точност

Активност на водата: ±0,03 и по-ниска

Температура: ±0,3°C

Време за реакция

приблизително 20-40 секунди

Капацитет на паметта

8MB памет

Тип батерия

3,6 V литиева батерия (сменяема от потребителя)

Живот на батерията

повече от 3 години

Интервали на записване

От през 1 секунда до през 24 часа

Материал

POM пластмаса

Операционна система

Windows XP, 7, 8, 10

Експортиране

PDF, Exel

Тип защита

IP65

Размери

D = 90 mm, H = 150 mm

Тегло

900 g

Допълнителен платен софтуер

InfraLog V5 Light

Тази версия на софтуера включва също GraphTool за съществен графичен анализ на данни от измерване и компилатор на формули в допълнение към всички функции на безплатната InfraLog Basic версия.

  • Цена: 260,00 лв. без ДДС

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG