INVISIBLE BUBBLE, Мощен въздушен санитайзер срещу Covid

Каталожен № INVISIBLEBUBBLE.
INVISIBLE BUBBLE, Мощен въздушен санитайзер срещу Covid
Уникално и лесно за монтирано устройство за деактивиране на Covid и патогените в локализирани пространства. Използва се за малки или по-големи зони. Пречиства въздуха както никога досега. Намира приложение в училища, банки, офиси, магазини, болнични заведения, зъболекарски и лекарски кабинети и мн. др.
Цена: 2 780,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Невидимият балон (Invisible bubble) е уникално и лесно за монтирано устройство за дезактивиране на въздушните патогени в локализирани пространства. Едно устройство е достатъчно за малки единични пространства – за по-големи пространства ще са необходими повече устройства.

 

Въздушният санитайзер използва най-новата UVC технология и анти-патентовани методи, което го прави много ефективен при наличие на въздушни патогени във вътрешни затворени пространства.

 

UVC радиацията има силен бактерициден ефект и се осигурява от късовълновата лента на ултравиолетовите спектри между 240 и 270 nm. Микроорганизмите абсорбират тази UVC радиация, вследствие на което тяхната ДНК се модифицира и по този начин спира по-нататъшното възпроизвеждане.

 

Тези патогени, които се носят свободно във въздуха в стаята и особено от аерозолите, които се създават от човешкия дъх, се привличат в устройството, където се подлагат на контролирани дози с UVC светлина, за която е известно, че убиват 99,99% от бактериите и вирусите.

 

Микропроцесорното управление позволява да се приложи правилната доза UVC, както и да се наблюдават всички критични функции, за да се гарантира безопасната му употреба.

 

Инсталиране

 

Невидимият балон не изисква специални начини за инсталация, освен окачването му на стената или тавана или поставянето му на удобна повърхност в класната стая. Устройството просто се включва в 3-пинов стенен контакт.

 

Поддръжка

Обхватът на поддръжката включва веднъж на всеки 12 месеца смяна на крушката и HEPA филтъра и това е всичко.

 

Проблемът – аерозоли и Covid-19​

Хората излъчват аерозоли и те се задържат във въздуха с часове - ефектът се увеличава, ако се намират в затворени пространства. Въпреки че можем да проветряваме зони и да носим маски, това не спира въздуха да заразява другите.

 

Области на приложение

Класни стаи

Лекарски кабинети

Малки конферентни зали

Офиси на банки

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG