T610, Влагомер за течове и влага

Каталожен № 3.510.207.600.
T610, Влагомер за течове и влага
Професионален преносим уред за бързо, неразрушително измерване на относителна влага, включително откриване на разпределение на влага на дълбочина до 300 mm в строителни материали, стени, тавани или подове. Обхват на измерване от 0 до 200 относителни единици. Дълбочина на проникване на измервателния сигнал до 300 мм. Интегрирана функция за аларма. Функции MAX, MIN, HOLD, AVG, ACT. Доставя се заедно Батерия, Сертификат за фабричен тест, Ръководство за експлоатация и Защитна капачка.
Цена: 1 450,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този професионален ръчен измервателен инструмент T610 е идеален за комбинирани измервания в сгради с влагомера T660. Чрез комбиниране на измерването повърхностната и дълбочинната влага могат да се разграничат, стеснят и класифицират, включително оценка на някои сложни корелации, като хигроскопични влага в резултат на засоляване или течове. Това е възможно, защото T660 улавя горните 2 до 4 cm от строителния материал, докато T610 измерва обемни стойности на влагата на дълбочина до 30 cm.

 

С T610 е лесно да се определи разпределението на влагата в строителни материали, стени, тавани или подове до дълбочина 300 mm. Освен това микровълновият метод работи независимо от степента на соленост на материала. Следователно няма значение дали се проверява стара или нова сграда. T610 е оборудван със специален дисплей, който осигурява видимост с висок контраст дори при ярка слънчева светлина. Вградената функция за аларма е удобна и спестява време.

 

Уредът притежава интегрирана функция за аларма, чрез която преди измерването можете да дефинирате индивидуална гранична стойност в настройките на T610. Ако тази гранична стойност на алармата бъде превишена по време на измерването, автоматично се чува звуков предупредителен сигнал. По този начин дори големи стени или подови площи могат да бъдат измерени бързо и ефективно. По време на измерването можете да се концентрирате изключително върху обекта на измерване, без да се налага постоянно да наблюдавате резултатите от измерването на дисплея!

 

Основни характеристики и предимства:

  • Измервателен уред, проектиран и произведен в съответствие с най-високите стандарти за качество в Германия
  • Германски индустриален дизайн, трайна първокласна конструкция от две части със защита IP54
  • Лесна за почистване стъклена повърхност, изработена от специално стъкло, устойчиво на надраскване Blanview
  • Сензорен контролния панел
  • Цветен дисплей с висока разделителна способност за едновременно показване на две измерени стойности
  • Специално проектиран за бързи, неразрушаващи измервания под повърхността
  • Алармена функция при превишаване на граничните стойности
  • Матрична функция за измерване с USB връзка
  • Включен софтуер MultiMeasure Studio (стандартна версия)
  • Измерване на влагата на материала: Дълбочина на влага

 

Доставя се заедно Батерия, Сертификат за фабричен тест, Ръководство за експлоатация и Защитна капачка

 

Спецификации

Принцип на измерване

Микровълнов метод

Обхват на измерване

0 до 200 цифри

Резолюция

0,1 цифри

Точност

±0,1 цифри

Дълбочина на проникване

до 300 мм

Алармен сигнал

Звуков

Функции

MAX, MIN, HOLD, AVG, ACT

LIGHT, ALARM, CAL

Работни условия

0~50оС / 0~95%RH

Размери

191 х 65 х 65 mm

Тегло

425 g

Гаранция

12 месеца

Видео

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG