EX-445815, Термо-хигрометър с външна сонда

Каталожен № TME-EX-445815.
EX-445815, Термо-хигрометър с външна сонда
Стационарен измервателна на температура (-10 до 60°C), влажност (10 до 99%) и точка на оросяването (-36 до 60oC) с външна сонда свързана с кабел (47 cm). Голям екран, на който се показва с големи цифри едновременно температурата, влажността и точката на оросяване. Макс/Мин с функция за всичките параметри. Доставя се с вградена стойка, конзола за стенен монтаж, външен сензор с 47 см кабел и 1,5-волтова батерия AAA.
Цена: 155,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този стационарен термохигрометър е предназначен да измерва и показва едновременно температура, влажност и точка на оросяване. Температурата и влажността на въздуха се измерват с външна сонда, свързана с уреда посредством кабел (47 cm).

 

Уредът притежава програмируема аларма за предупреждение за влажност на хигротермометъра с точка на оросяване. Алармата предупреждава за условия на висока влажност. Визуалната и звукова аларма предупреждава, когато нивото на влажност е над или под регулируемата зададена точка

 

Благодарение на вградената стойка, уредът може да се постави удобно на равна повърхност (например бюро) или да се монтира на стена, посредством скоба.. Глюкомерът също така съхранява максималните и минималните показания.

 

Термо-хигрометърът е особено подходящ за използване във влажни зони, където мухълът може да се превърне в проблем.

 

Основни характеристики и предимства

  • % RH звукова и визуална алармена сигнализация, когато влажността надвиши зададената граница
  • Показва температурата на точката на оросяване
  • Макс/Мин с функция за нулиране
  • Влажност: 10 до 99% RH
  • Температура: -10 до 60°C)
  • Точност: ±4% RH; ±1°C

 

Доставя се с вградена стойка, конзола за стенен монтаж, външен сензор с 47 см кабел и 1,5-волтова батерия AAA

 

Спецификации

Измервани параметри

Температура и

Относителна влажност

Точка на оросяване

Обхват на измерване

Температура: -10 ... 60°C

Влажност: 10 ... 99% RH

Точка на оросяване: -36 ... 60°C

Точност

Температура: ±1°C

Влажност: ±4%

Захранване

1 батерия 1,5V LR03 (AAA)

Функции

MIN/MAX

Размери

109x99x20mm

Тегло

169g

Гаранция

12 месеца

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG