PCE-TC 29, Термовизионна камера

Каталожен № PCE-TC 29.
PCE-TC 29, Термовизионна камера
Термовизионна камера за безконтактно измерване на температура / интегрирана цветна камера / Регулируема коефициент на излъчване / опция за съхранение на изображения на microSD карта / Припокриване картина в картина на визуално и IR изображение. / 60 x 60 пиксела / USB интерфейс / TFT цветен LCD / регулируема излъчвателна способност / различни цветови палитри / Местоположение на топла и студена точка / интегрирана цветна камера / Показване на мин./макс. измерена стойност. Доставя се в калъф, заедно с микро USB кабел, четец на карти, micro SD карта с памет, батерии и ръководство за употреба.
Цена: 1 430,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Тази термовизионна камера помага за откриване на въздушни мостове. Инспекционната IR камера предлага припокриване картина в картина на визуалното и IR изображението. Това покритие е възможно благодарение на IR камерата за инспекция на стъпки от 25%. Това води до представяне на визуално изображение във връзка с IR изображение на дисплея, така че потребителят да може точно да локализира кои температурни тенденции са налице на кой обект. Това става възможно чрез инсталиране на нормална и IR камера. И двете изображения се заснемат от инспекционната IR камера и се наслагват върху един и същ дисплей.

 

Компактният дизайн на инспекционната IR камера позволява на потребителя лесна работа с една ръка, тъй като всички бутони са лесно достъпни. Безконтактното откриване на температурата става възможно чрез използването на инфрачервена технология. Избраните изображения, които ще бъдат записани на инспекционната IR камера, се съхраняват на microSD карта. Изображенията могат да се гледат или чрез разчитане на картата, или директно на дисплея на камерата.

 

Основни характеристики и предимства

  • TFT цветен LCD
  • регулируема излъчвателна способност
  • различни цветови палитри
  • Местоположение на топла и студена точка
  • интегрирана цветна камера
  • Показване на мин./макс. измерена стойност

 

Окомплектовка

1 х термовизионна камера PCE-TC 29

1 x микро USB кабел

1 x micro SD карта с памет

4 x 1,5 V AA батерии

1 x ръководство за употреба

Спецификации

Екран

2,5" цветен LCD

Инфрачервена разделителна способност

60 x 60 пиксела

Резолюция на изображението

300 000 пиксела

Зрително поле

20 x 20°

Термочувствителност

0,15°C

Обхват на измерване

-20 ... 300°C

Точност на измерване

± 2% или ± 2 °C

Коефициент на излъчване

регулира от 0,1 ... 1,0

Честота на кадрите

6 Hz

Спектрален диапазон

8 ... 14 µm

Механизъм на фокус

заключен фокус

Покритие картина в картина

0/25/50/75/100%

Файлов формат

.bmp

Памет

Micro SD карта до 8 GB

Преглед на данни

всички записани данни на дисплея

Автоматично изключване

след 12 минути бездействие

Условия на работа

-5 ... 40°C / 10 ... 80% r.h.

Условия за съхранение

-20 ... 55°C

Захранване

4 х 1,5 V AA батерии

Живот на батерията

около 6 часа

Размери

195 х 100 х 55 мм

Тегло

296 г

Гаранция

12 месеца

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG