Agreto-2.0, Термометър-сонда, 2,0 m

Каталожен № Agreto TMS-2.0.
Agreto-2.0, Термометър-сонда, 2,0 m
Преносима температурна сонда за измерване на температурата в селскостопански стоки. Обхват на измерване -50°C до +110°C. Дължина на сондата 2 метра (състои се от две части за по лесен транспорт и съхранение). Универсално приложение за измерване температурата на сено, зърно, дървесни стърготини, компост, почва и много други насипни стоки. Доставя се разглобена заедно с батерия и ръководство за работа.
Цена: 550,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Тази термометър е снабден с измервателна сонда с дължина на „копието“ от 2 м е предназначена да измерва температурата в границите от -50°C до +110°C. Температурата се измерва със сензор, който е инсталиран на върха на сондата и се показва на дисплея на дръжката.

 

Тази версия на термометъра-сонда се състои от две части с обща дължина 200 см, които части преди употреба трябва да се съединят една с друга чрез завинтване.

 

С температурната сонда можете да контролирате температурния профил на сено, зърно, дървесни стърготини и много други насипни стоки във вашия склад. В случай на затопляне можете да се намесите навреме и да предотвратите загуби при съхранение поради насекоми и гъбички.

 

Копието и дръжката са изработени от неръждаема стомана, температурният сензор, дисплеят и окабеляването са защитени вътре в тръбата от неръждаема стомана.

 

Измервателният накрайник е изработен от алуминий. В резултат на това температурата се прехвърля по-бързо към сензора и резултатът от измерването може да бъде отчетен след кратко време.

 

Температурната сонда измерва до 110° Целзий и следователно може да се използва и в критичната зона, когато се решава дали трябва да се извършат мерки за евакуация или мерки за гасене на пожар.

 

Работата със сондата е лесно и бързо: забивате копието в материала и отчитате измерената температура. Отчитането става сравнително бързо, но в зависимост от температурата и насипната плътност на материала, понякога това може да отнеме до няколко минути.

 

Захранването на термометъра става с батерия тип LR44.

 

Основни характеристики и предимства

  • Мониторинг на температурата на съхранение
  • Осигурява качеството на храната и предотвратява повреда от гниене или гниене
  • Увеличава сигурността на съхранението
  • Предотвратява опасността от пожар
  • Спестява време и разходи поради неизползваемите суровини
  • Захранва се с батерия

 

Области на приложение

  • Зърно - Събраното и съхранявано зърно трябва да се съхранява без загуба и без да се влошава качеството до продажбата. Затоплянето и неравномерното разпределение на температурата причиняват много проблеми и трябва да бъдат наблюдавани.
  • Сено - Следенето на температурата на сеното в купа сено е една от основните мерки за минимизиране на загубите на качество и за предотвратяване на риска от пожар.
  • Дървени стърготини - Ако се съхраняват и уплътняват влажни дървесни стърготини или друга биомаса, съществува риск от тяхното затопляне и в резултат на това да се запалят. Критичните ситуации на съхранение трябва да бъдат наблюдавани.
  • Компост - Като част от процеса на компостиране се наблюдава развитието на температурата по време на различните фази на разлагане и, ако е необходимо, може да се извърши намеса.

 

Доставя се заедно с батерия и ръководство за работа.

Спецификации

Измервани параметри

Температура

Материал на изработката

дръжка и сонда от неръждаема стомана

Диаметър на сондата

16 мм

Екран

10 мм LCD дисплей

Обхват на измерване

-50°C до +110°C

Резолюция

0,1°C

Точност

±1°C

Честота на дискретизация

10 s

Захранване

1 x LR44 батерия

Размери на сондата

Версия 200 см: 2040x281x47 mm

Тегло

Версия 200 см: 1820 g

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG