NB-2x1Wire: Устройство за мониторинг на T, RH, V, CO2, VoC и др.

Каталожен № 600774.
NB-2x1Wire: Устройство за мониторинг на T, RH, V, CO2, VoC и др.
Устройство за наблюдение на NB-IoT - 2x RJ11 1W-UNI порт (макс. 4 сензорни стойности), SIM с 3 години предплатено обслужване, включена батерия CR123A. Възможност за отдаличен мониторинг на температура, влажност, напрежение, светлина, CO2, VoC и други RJ12 сензори Теснолентова IoT свързаност. Захранва се от вътрешна батерия с до 3 години живот или външно захранване. Устройството може да бъде наблюдавано и конфигурирано дистанционно с помощта на портала SensDesk и приложението SensDeskMobile или безплатен HWg-cloud. Доставя се устройството, заедно с предплатена 3 годишна СИМ карта. Сензорите и датчиците се поръчват отделно.
Цена: 555,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Това устройство NB-2x1Wire е предназначено за отдалечено наблюдение на температура, влажност, напрежение, светлина, CO2, VoC и други RJ12 сензори. Устройството позволява свързване на четири сензора с 1-Wire или 1-Wire UNI шина. Захранва се от вътрешна батерия с до 3 години живот или външно захранване. Устройството може да бъде наблюдавано и конфигурирано дистанционно с помощта на портала SensDesk и приложението SensDeskMobile или безплатен HWg-cloud. Системата SensDesk, показваща графики на стойностите на сензора, ви предупреждава, когато устройството не работи или някой сензор е извън определените граници.

 

Устройството се доставя с 3 години предплатена NB IoT SIM карта, включена от HW group. Свързването се осигурява от Vodafone и може да се използва в повечето страни. Отдалеченото управление на устройствата и наблюдението на сензорите е достъпно чрез услугата SensDesk.

 

Може да се използва и ваша собствена SIM карта за NB-IoT мрежа (не LTE свързаност). Данните могат да бъдат доставени до вашата собствена хоствана инсталация на портала SensDesk. Препоръчва се за проекти с над 100 устройства.

 

NB-2x1Wire принадлежи към семейството NB-xxx Devices и е предназначено за мониторинг на околната среда, използващи теснолентова (NB-IoT) мобилна мрежа. Всички продукти от групата се отличават със здрав дизайн, работа с батерии и безпроблемна интеграция с всеки портал, базиран на технологията SensDesk. Порталът www.HWg-cloud.com  е безплатен. Всички устройства включват 3V алкална батерия CR123A, която позволява непрекъсната работа до 3 години (в зависимост от типа на устройството, приложението и свързаните сензори).

 

Основни характеристики и предимства

 • Теснолентова IoT (NB-IoT) свързаност
 • Вътрешно захранване с вътрешна батерия с до 3 години живот
 • Външно захранване със захранващ адаптер 5V
 • Лесна инсталация, приемане на дистанционно устройство
 • Стотици налични сензори
 • Сигурен и надежден
 • Лесна настройка с няколко щраквания
 • Наличен метален корпус, DIN и стойка
 • Услугата на портала не е включена (само за www.HWg-cloud.com)

 

Приложения и употреба:

 • Откриване на повреда на климатика
 • Мониторинг на температурата в хладилниците
 • HVAC мониторинг
 • Оптимизация на ОВК
 • Склад за храна

 

Доставя се устройството, заедно с предплатена 3 годишна СИМ карта. Сензорите и датчиците се поръчват отделно.

 

Сензори

Устройството поддържа всички 1W-UNI сензори (до 4 броя), в т.ч. Температурни сензори (вътрешни / външни / крио), Сензори за относителна влажност (вътрешни/външни), CO2 & VOC сензори, Светлинен сензор, Сензори за AC/DC ток, Сензор за променливо напрежение (0-230V), 4-20 mA сензори (преобразуватели) за промишлени сонди, Сензор за наводнение (откриване на място), WLD (откриване на теч на вода) чрез външен сензорен кабел, Детектор за въздушен поток, Контактен детектор за врата, PIR детектор за движение, Детектор за теч на газ, Датчик за наличие на мощност (110/230V), Детектор за вибрации.

 

За повече информация кликнете върху наименованието на сензора.

 

1-Wire

Temp 1Wire Pt1000 Frost

Temp HomeBox

Temp 1Wire Pt1000

Temp-1Wire 3m calibrated - On request

Temp-1Wire IP67 (1m, 3m, 10m)

HTemp-1Wire 3m

Temp-1Wire Rack 19

Temp-1Wire-Outdoor 3m

Temp-1Wire-Flat 3m

Humid-1Wire (1m, 3m, 10m)

HTemp-1Wire Rack 19

HTemp-1Wire-Box2

 

1-Wire UNI

Sensor THPVoc 1W-UNI

Sensor CO2 1W-UNI

30A DC Current probe 1W-UNI

30A Current probe 1W-UNI 2

Temp-1W-UNI Pt100 Cable

Sensor 230V AC 1W-UNI

Sensor 4-20mA 1W-UNI

Light 1Wire-UNI

Sensor 60V 1W-UNI v2

Sensor 0-20mA 1W-UNI

 

Софтуер

За повече информация кликнете върху наименованието на софтуера.

 

HWg-cloud.com

HWg-cloud.com е онлайн безплатна услуга (портал) от компанията HW group за работа и управление на отдалечени сензори и устройства. Могат да се свързват само сензори и устройства от компанията HW group. Услугата HWg-cloud.com е безплатна и към нея могат да бъдат свързани повече от 30 различни устройства за наблюдение. HWg-cloud.com поддържа повече от 50 различни сензора и детектори, в т.ч. Ограничения на облачната услуга HWg:

 • Макс. 20 устройства в акаунт на един потребител
 • Макс. 10 дни от историята на данните
 • Само 2 дестинации (групи от получатели) за имейл аларми

 

SensDesk technology

SensDesk.com е онлайн платена услуга, предоставяна от компанията HW group. Технологията SensDesk е портално решение от групата HW за управление на отдалечени сензори и устройства (само за продукти от групата HW). Порталът може да работи онлайн като saas услуга или офлайн в затворена система. Порталите, базирани на SensDesk Technology, предлагат централен преглед на всички стойности, осигуряват изпращане на аларми, отчети, изходи в Open API и т.н. Услугите са налични въз основа на избран платен абонаментен план. Доставчиците на портали са компании от трети страни, които управляват свои собствени инсталации на базирани на технологията портали SensDesk (използвайки различни търговски имена).

 

 

Комплект за бърз старта

600778, NB-2x1Wire TSET

Готов комплект за бърз старта.

Доставя се заедно слок за наблюдение на NB-IoT - 2x RJ11 1W-UNI порт (макс. 4 сензорни стойности), SIM с 3 години предплатено обслужване, батерия CR123A. Температурен сензор 3 м кабел, захранващ адаптер, уеб портал HWg-cloud.com (безплатно) + поддръжка на технологията SensDesk.

 

Цена: 675,00 лв. без ДДС

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/http://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG