NB-2xIN: Устройство за мониторинг на врати, дим, движение и др.

Каталожен № 600776.
NB-2xIN: Устройство за мониторинг на врати, дим, движение и др.
Устройство за наблюдение на контакти на врати, детектори за дим, газ и движение със сух контактен изход. Позволява свързване на 2 независими сензора. Захранва се от вътрешна батерия с до 3 години живот или външно захранване. Устройството може да бъде наблюдавано и конфигурирано дистанционно с помощта на портала SensDesk и приложението SensDeskMobile. Доставя се устройството, заедно с предплатена 3 годишна СИМ карта. Датчиците се поръчват отделно.
Цена: 570,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

NB-2xIn е устройство за свързване на контакти на врати, детектори за дим, газ и движение със сух контактен изход. Позволява свързване на 2 независими сензора. Захранва се от вътрешна батерия с до 3 години живот или външно захранване. Устройството може да бъде наблюдавано и конфигурирано дистанционно с помощта на портала SensDesk и приложението SensDeskMobile.

 

Основни характеристики и предимства

 • Теснолентова IoT (NB-IoT) свързаност
 • Вътрешно захранване с вътрешна батерия с до 3 години живот
 • Външно захранване със захранващ адаптер 5V DC
 • Лесна инсталация, приемане на дистанционно устройство
 • Стотици налични сензори
 • Сигурен и надежден
 • Лесна настройка с няколко щраквания
 • Наличен метален корпус, DIN и стойка

 

Приложения и употреба:

 • Защита от кражба
 • Предотвратяване на изтичане на газ или дим
 • Предупреждение за неволно отворени прозорци и врати

 

Доставя се устройството, заедно с предплатена 3 годишна СИМ карта. Датчиците се поръчват отделно.

 

Детектори

За повече информация кликнете върху наименованието на детектора

 

Двоични

 

Power Detector

Vibration detector SS14

PowerEgg2

AirFlow sensor 5101

Door contact MK4

Optical Smoke Detector FDR26

Motion PIR Detector

Gas Leak Detector

 

Софтуер

За повече информация кликнете върху наименованието на софтуера.

 

HWg-cloud.com

HWg-cloud.com е онлайн безплатна услуга (портал) от компанията HW group за работа и управление на отдалечени сензори и устройства. Могат да се свързват само сензори и устройства от компанията HW group. Услугата HWg-cloud.com е безплатна и към нея могат да бъдат свързани повече от 30 различни устройства за наблюдение. HWg-cloud.com поддържа повече от 50 различни сензора и детектори, в т.ч. Ограничения на облачната услуга HWg:

 • Макс. 20 устройства в акаунт на един потребител
 • Макс. 10 дни от историята на данните
 • Само 2 дестинации (групи от получатели) за имейл аларми

 

SensDesk technology

SensDesk.com е онлайн платена услуга, предоставяна от компанията HW group. Технологията SensDesk е портално решение от групата HW за управление на отдалечени сензори и устройства (само за продукти от групата HW). Порталът може да работи онлайн като saas услуга или офлайн в затворена система. Порталите, базирани на SensDesk Technology, предлагат централен преглед на всички стойности, осигуряват изпращане на аларми, отчети, изходи в Open API и т.н. Услугите са налични въз основа на избран платен абонаментен план. Доставчиците на портали са компании от трети страни, които управляват свои собствени инсталации на базирани на технологията портали SensDesk (използвайки различни търговски имена).

 

Комплекти

600780, NB-2xIN SET

Комплект за бърз старта.

Включва блок за наблюдение на NB-IoT - 2x DI (цифров вход), SIM карта с 3 години предплатена услуга, батерия CR123A, захранващ адаптер, уеб портал HWg-cloud.com (безплатно) + Поддържа се технологията SensDesk.

 

Цена: 610,00 лв. без ДДС

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/https://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG