MAS-1. Сонда за почвена влага, 4-20 mA

Каталожен № MAS-1.
MAS-1. Сонда за почвена влага, 4-20 mA
Сонда за измерване на обемно водно съдържание на почвата (VWC) с аналогов 4-20mA сигнал. Обхват на измерване от 0 до 100 % VWC. Особено подходящ за непрекъснат мониторинг и системи за напояване. Доставя се с 5 метра кабел за свързване.
Цена: 540,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този сензор предлага стандартен изход от 4-20 милиампера, който е често срещан с PLC и контролерите за напояване. С интерфейса 4-20 mA са възможни дължини на кабела над 50 метра.

 

MAS-1 определя обемно водно съдържание (VWC) чрез измерване на диелектричната константа на средата, използвайки технологията на капацитет/честотен домейн. Сензорът използва честота от 70 MHz, която минимизира солеността и текстурните ефекти, което прави MAS-1 точен в почти всяка почва или среда без почва. Включени са фабрични калибровки за минерални почви, почви за саксии и каменна вата.

 

Подобно на другите ни сензори за влажност на почвата, MAS-1 измерва влагата в почвата точно без чувствителността към електрическата проводимост и вариациите в типовете почва, които са тормозили евтините сензори в миналото.

 

MAS-1 осигурява точност от изследователски клас на цена, която прави големите сензорни мрежи икономически практични. Можете да характеризирате адекватно вашия сайт със сензори на различни дълбочини и места, дори ако имате ограничен бюджет. А ултра-дългите дължини на кабела на MAS-1 ви дават още по-голяма гъвкавост да поставите сензорите си там, където искате.

 

Доставя се с 5 метра кабел за свързване

Спецификации

Интерфейс

Стандартен 4-20 mA аналогов предавател

Захранващо напрежение

10-32 VDC непрекъснато

Изходен ток

4 - 20 mA

Защита от пренапрежение

Да

Време за установяване

4 секунди

Окабеляване

Червен проводник: (+) захранване

Черен проводник: (-) изход

Щит: не е свързан

Измервани параметри

Обемно водно съдържание (VWC)

Обхват

0-100% VWC

Резолюция

Зависи от четящото устройство

Точност

±6% VWC

Изход

4-20 mA ток, пропорционален на VWC

Пробонабиране

1 секунда

Работна температура

-40 до 80°C

Размери

Сонда: 8,9 см х 1,8 см х 0,7 см

Кабел: 5 м, 2 проводника стандартно

Гаранция

1 година

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG