SICA 030 KIT 2AS, Анализатор на 2 димни газове (180mm сонда)

Каталожен № 27496.
SICA 030 KIT 2AS, Анализатор на 2 димни газове (180mm сонда)
Преносим газ-анализатор на димни газове с 2 електрохимични сензора за кислород (O2) и въглероден оксид (CO) и въглероден диоксид (CO2). Възможност за надграждане до 3-ти сензор (NO), автоматична защита от изключване на помпата за сензори, 180 mm сонда за вземане на проби с 2 m маркуч и водоуловител с филтър, магнитна опора, защитен гумен кобур, захранващо зарядно устройство, USB кабел, ръководство за бързо стартиране и сертификат за калибриране.
Цена: 2 040,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този газ-анализатор (Si-CA 030) предлага всичко необходимо на инженерите за отопление, за да инспектират и поддържат жилищни и търговски котли, с безжична връзка с нашето приложение за смартфони и автоматично генериране на сервизни отчети и сертификати.

 

Този газов анализатор е предназначен за измерване на параметрите на димните газове в отработения поток на горивното оборудване. Той не може да се използва постоянно и/или като алармена система.

 

Анализаторът отговаря на 2015/863 ЕС (RoHS 3). Освен това анализаторът отговаря на EN 50379-1 и EN 50379-2, UNI 10389, UL & cUL Сертификация, BS 7967:2015, BS EN 50543:2011, UNE 60670-10 и ES.02173.ES.

 

Основни характеристики и предимство

 • Екран - Цветен екран, 7,1 см (2,8''), 320 x 240 пиксела с подсветка. Позволява по-удобно показване на измерените параметри.
 • Зарядно устройство - Анализаторът се доставя със захранващ адаптер 5 V, 2 A за зареждане на вътрешните батерии. Показва се текущото натоварване чрез символ на батерия в горния десен ъгъл на екрана. За да се осигури пълно зареждане, времето за зареждане на батерията е 6,5 часа. Напрежението на захранването е 100-240 VAC, 50/60 Hz. USB кабелът, включен към анализатора, свързва захранването захранване към устройството.
 • Смукателна помпа за димни газове - Помпата, вътре в газоанализатора, е диафрагмена помпа с двигател. Захранва се с постоянен ток директно от инструмента, за да се постигне оптимално засмукване на димните газове.
 • Сонда за димни газове - Сонда от неръждаема стомана с дръжка от пластмаса, със стандартна дължина 18 и с регулируема позициониращ конус за поддържане на контактния връх вътре в канала. Сондата е свързана към инструмента с двоен маркуч. Други дължини на сондата (включително 75 см) се предлагат като опции.
 • Сменяеми измервателни сензори - Анализаторът използва електрохимични сензори за измерване на кислорода (O2), въглеродния оксид (CO). Редовно презареждайте батерията, за да гарантирате оптимална работа на електрохимичните сензори. Абсолютно необходимо е да избягвате падането до 0% батерия, тъй като това би увредило необратимо клетките.
 • Температурни сензори - Температурата на димните газове се измерва с термодвойка, вградена в контактния накрайник. Връзката с анализатора е направен благодарение на един мъжки конектор тип K термодвойка (никел-никел хром) за измервания до 1250°C (2282°F). Инструментът има NTC термосъпротивителен сензор за измерване на вътрешна температура; този сензор също се използва за измерване на температурата на околната среда. Ако контролът на температурата на въздуха за горене трябва да се извършва директно от захранващия канал (напр. стаен херметичен котел), може да се използва сонда за температура TcK.
 • Сензори за налягане - Стандартният полупроводников тип сензор за налягане може да измерва тяга и диференциално налягане (deltaP) в диапазон от ±200 mbar (±80 воден стълб).
 • Подаване на димни газове и +/- налягане - Има две връзки за маркучи към дъното на анализатора. Единият идва от водоуловителя и се свързва към входа за газ (означен с „G“ и оцветен в черно), докато другият се свързва към входа за високо налягане (обозначен с „P+“ и е оцветен в оранжево).
 • Видове гориво - Анализаторът е снабден с технически данни, които характеризират най-често срещаните горива. Възможно е и добавяне на потребител определени горива и съответните им коефициенти, ако е необходимо.
 • Сертификат за калибриране - Анализаторът се калибрира в метрологични лаборатории. Всеки анализатор се доставя със своя сертификат за калибриране, в който за всеки измерен параметър, са посочени номиналната стойност, измерената, допустимите граници на грешка и намерената грешка.

 

 

Окомплектовка

1 бр. анализатор Si-CA 030

1 бр. сензор за газ O2

1 бр. сензори за газ CO

1 бр. Предпазен гумен кобур

1 бр. Сонда за димни газове с двоен маркуч

1 бр. Водоуловител с филтър

1 бр. AC захранване / зарядно устройство

1 бр. USB кабел

1 бр. Мобилно приложение

1 бр. вътрешен безжичен комуникационен модул

1 бр. Калъф за носене

1 бр. Ръководство за бързо стартиране

1 бр. Сертификат за калибриране

 

Спецификации

Параметър

Характеристики

Кислород, О2

Електро-химичен

Обхват: 0 … 25 %

Резолюция: 0.01% vol

Точност: ±0.2% vol

Въглероден оксид, СО

Електро-химичен

Обхват: 0 … 8000 ppm

Резолюция: 1 ppm

Точност:

 • до 160 ppm : ±8 ppm
 • до 2000 ppm: ±5%
 • над 2000 ppm: ±10%

Температура на димните газове

Термодвойка тип К

Обхват: -20 … +1250°C

Резолюция: 0.1°C

Точност: ±2°C или ±0.5%

Температура на околната среда

Вътрешен NTC сензор

Обхват: -20 … +120°C

Резолюция: 0.1°C

Точност: ±2°C

Диференциално налягане

Тяга

Полупроводник

Обхват: -200 … +200 mBar

Резолюция: 0.01 mBar

Точност: ±1% ±0,03 mBar

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG