EPP-1t, pH/T-Електрод пластвасов

Каталожен № ЕРР-1t.
EPP-1t, pH/T-Електрод пластвасов
рН-Електрод за измерване рН с интегриран температурен сензор. Използва се за чиста вода и водни разтвори на органични съединения. Пластмасово тяло, без презареждане, KCl контейнер, рН-обхват 0-14,0. температурен обхват 0-70ºC. Доставя се с 1 m кабел и BNC-50 конектор за рН и RCA конектор за температурата.
Цена: 220,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

Този комбинираният рН-електрод EPP-1t има пластмасово тяло и е предназначен за измерване на pH в прозрачни течности. Електродът се отличава с нисък импеданс, кратък период на стабилизация и линейност в краищата на измервателния диапазон.

 

EPP-1t има вграден температурен сензор PT-1000.

 

Препоръчва се този рН-електрод да се използва за работа само в чиста вода и чисти разтвори. Той не може да се използва за измерване на вискозни проби.

 

Електродът не изисква активиране на мембраната и съхраняване в съд с вода или калиев хлорид, защото той е снабден с малък контейнер за съхраняване на електроди, която се поставя в края на електрода. Това увеличава удобството на използване, удължава живота и прави работата по-лесна.

 

Основни характеристики и предимства

  • Пластмасов корпус предпазва от счупване.
  • Гел електролитът не е заменяем, но прави използването на електрода по-лесно.
  • Електродът има стъклена, кръгла мембрана.
  • До мембраната е поставена керамична връзка, която позволява контакт на измерваната течност с електролита.
  • BNC конекторът позволява използването на електрода с повечето pH метри. За температура се използва RCA конекторът.
  • EPP-1 не изисква активиране, тъй като е снабден с бутилка, пълна с наситен KCl, поставена на края на електрода. Такова решение прави електрода постоянно активиран и удължава живота му. Специален уплътнителен пръстен предпазва от изтичане на електролит от бутилката. Пръстенът се затяга чрез завинтване на капачката на бутилката.

 

Доставя се с 1 m кабел и BNC-50 конектор за рН и RCA конектор за температурата.

 

Спецификации

рН-обхват

0 … 14 рН

Работна температура

0 … 50оС

Нулева точка (рНЕ=0)

7,0 ±0,3рН

Температурен сензор

PT-1000

Диафрагма/мембрана

Керамична/стъклена, сферична

Електролит

Gel – 3.3 M KCl

Импеданс

<120 MΩ (25 °C )

Минимална дълбочина на потапяне

30 mm

Максимална дълбочина на потапяне

105 mm

Конектор

BNC-50 / RCA - температура

Материал на тялото

поликарбонат

Диаметър на тялото

12,0 ±0,5mm

Дължина на тялото

140 ±5mm

Дължина на кабела

1m

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG