IJ-44At HT, рН/T-Електрод за полутвърди продукти (до 100°C)

Каталожен № IJ44At HT.
IJ-44At HT, рН/T-Електрод за полутвърди продукти (до 100°C)
рН-Електрод за едновременно измерване на рН (0 ~ 14 рН) и температура (0 ~ 100оС). Уникална специфична конструкция, която позволява измервания на различни проби както на чисти, така и на замърсени течности, почва и полутвърди вещества без опасност от запушване на диафрагмата. Доставя се с кабел 1 метър и стандартен BNC и RCA конектори.
Цена: 430,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

Този рН-електрод (IJ-44At HT) е предназначен да измерва рН на течни и полутвърди продукти. Моделът IJ-44At HT има вграден температурен сензор, който измерва температурата на пробата в границите от 0 ~ 100оС.

 

IJ-44At HT-електродът има уникална, специфична конструкция, която дава възможност за измерване на течности, полутвърди проби, почва и др. без риск от запушване на електролитичния възел (диафрагма). Тази конструкция дава възможност за измервания в много широк диапазон от проби: ВОДА, ОТПАДЪНИ ВОДИ, КОНТАМИНИРАНИ ПРОБИ, КОЗМЕТИКА, ДЕТЕРГЕНТИ, ОРГАНИЧНИ МАТЕРИАЛИ, ПРОТЕЙНИ, МАСЛА, ВИНО, МЕСО - ВСИЧКО ТОВА САМО С ЕДИН ЕЛЕКТРОД.

 

Електродът не трябва да се използва за измервания на ултра чиста вода като дестилирана или дейонизирана вода.

 

Моделът IJ-44At HT има вграден сензор за температура (Pt-1000B резистор). Необичайната конструкция ("междинно съединение") предпазва реалното съединение (диафрагмата) на електрода срещу запушване, осигурява стабилни измервания в горните видове течности или полутечни проби, при които други електроди бързо спират да работят.

 

Пластмасовата втулка, която предпазва кръстовището, е неразделна част от електрода. Невъзможно е да се използва електрода без втулката. Втулката може да бъде сменена и нейния вид зависи от типа на измерваната проба. Машинно обработената стъклена част осигурява висока точност на съвпадение на стъклените и пластмасови елементи на електрода, което е задължително условие за правилна работа. При правилна работа и поддържане животът на електрода е по-дълъг от стандартните електроди. Средният живот е между 2 и 4 години. Средно всеки месец, ръкавът трябва да се свали и стария електролитен гел трябва да се смени с нов.

 

Мембраната има форма на конус, което позволява директни проникващи измервания, например в месо или сирене.

 

Доставя се с 1 метър кабел и стандартен BNC и RCA конектори.

 

Спецификации

Предназначение

Измерване рН и температура

Обхват на измерване

0 … 14 рН

Нулева точка

7.0 ±0.4 pH

Тип на електрода

Сдвоена диафрагма Ag/AgCl

Електролит

наситен 3M KCl

Мембрана

Стъклена, конична

Работни условия

0 ~ 100оС

Диаметър

12.0 mm

Дължина

120 mm ±5 mm

Минимално потапяне

20 mm

Максимално потапяне

100 mm

Материал на тялото

Полипропилен

Дължина на кабела

1 m

Тип на конектора

BNC + RCA за температурата

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG