EPX-5, рН-Eлектрод за отпадни води

Каталожен № EPX5.
EPX-5, рН-Eлектрод за отпадни води
Комбиниран стъклен електрод за измерване рН на течности със средно количество утайки, например отпадни води, но не силно замърсени отпадни води. Обхват на измерване от 0 до 14 рН и работна температура от 0 до 100оС. Доставя се с 1 метър кабел и BNC-50 конектор.
Цена: 380,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

Този стъклен електрод EPX-5 се използва за измерване на pH на течности със средно количество утайки, например отпадни води, но не силно замърсени отпадни води. Електродът може да се използва и за непрекъснати измервания в поток на тръбопроводи с използване на специални глави.

 

Тефлоновото съединение под формата на пръстен, поставено в долната част на електрода близо до мембраната позволява добър контакт с измерваната проба, което води до точни и стабилни измервания и ограничава проникването на измервания разтвор в електрода.

 

Референтната полуклетка е разделена от вътрешна електролитна диафрагма, което създава йонната бариера. Тя предотвратява дифузията на сребърните йони към референтната полуклетка, което от своя страна ограничава вероятността от запушване на керамичната диафрагма и интерференция на сулфидни и цианидни йони от измервания разтвор. Тя също така ограничава интерференцията на редуциращите агенти като амини, буфери, съдържащи TRIS, сулфити и др.

 

За да се поддържа електрода постоянно активиран, той е оборудван с бутилка, пълна с наситен KCl, поставена на края му, която трябва да се свали преди измерването.

 

Електролитът е под формата на гел и не може да се презарежда.

 

Електродите могат да работят в течности с температура до 100°C и налягане до 6 bar (при 25°C).

 

Доставя се с 1 метър кабел и BNC-50 конектор.

 

Спецификации

рН-обхват

0 … 14 рН

Работна температура

0 - 100оС

Нулева точка

7 ±0.25 pH

Тип на мембраната

стъкло / стъклена сфера

Тип на диафрагмата

тефлон

Импеданс

< 120 MΏ (25 oC)

Електролит

Гел, 4 M KCl Ag/AgCl

Материал

Стъклен

Максимално налягане на течността

6 bar

Конектор

BNC

Размери

Дължина 120 mm, диаметър 12 mm

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG