dBAlert Персонално устройство за предупреждение за шум

Каталожен № GA907.
dBAlert Персонално устройство за предупреждение за шум
Персонално устройство за предупреждение срещу високи нива на шум - активира се само когато шумът надвиши предварително зададено ниво, като предупреждава, че нивата на шум са станали опасни и трябва да се поставят защитните устройства за уши. Обхват на измерване и реакция от 80dB до 103dB. Доставя се в комплект с джобна щипка и инструкция за употреба.
Цена: 160,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Съгласно разпоредбите за индустриална безопасност, зоните, подложени на опасен шум, трябва да бъдат ясно дефинирани и работниците уведомени за опасността. В повечето промишлени условия опасността от шум ще варира в помещенията. Точно тук се намесва предупредителният модул за персонален шум Castle dBAlert. dBAlert се активира само когато шумът надвиши предварително зададено ниво, като дава ясно, видимо и тактилно предупреждение на изложените работници, че нивата на шум са станали опасни и че трябва да се носят предпазители за уши. Може би, което е по-важно за служителя, това означава, че те също ще знаят кога могат законно да ги свалят! Свръхяркият предупредителен светодиод свети брилянтно, когато се активира и е проектиран да привлече вниманието на потребителя, като използва периферното му зрение, като дава силно видимо предупреждение.

 

dBAlert също има вграден вибриращ сигнал. Това дава на потребителя допълнително предупреждение за 15-секундно вибриращо предупреждение в стил на „мобилен телефон“ / импулсна вибрация, за да привлече вниманието към факта, че опасните нива на шум са превишени. Тъй като е със здрава конструкция, dBAlert е подходящ за повечето промишлени ситуации. Доставя се в комплект с джобна щипка и се захранва с вградения превключвател за захранване, който има функция за забавяне, за да предотврати случайно изключване на уреда.

 

dBAlert е самостоятелна единица, която помещава електрониката си в здрав калъф и се настройва лесно до специфични нива.

 

Доставя се в комплект с джобна щипка и инструкция за употреба.

 

Спецификации

Обхват на измерване

80dB … 103dB

Избираемо ниво за аларма

от 80dBA до 95dBA със стъпки от 5dB

Време за включване

30 секунди

Контролер

ключ за включване/изключване

индикатор за включен

Детектор

Характеристика на усредняване

Честотно претегляне

'A' в съответствие с IEC 61672-1:2002 Клас 2

Времева реакция

Бавна реакция (1000 mS)

Микрофон

Вграден електретен микрофон на Castle

Батерии

2 x MN2400 (AAA) алкални или
NiMH презареждащи се батерии

Живот на батерията

>50 часа

Предупредителен светодиод

1 x Ултра-ярък, LED, софтуерно управляван

Предупреждение

Вибрационен двигател в стил мобилен телефон
за тактилно предупреждение (приблизително 150Hz)

Едновременно с LED предупреждение.

Размери

95 мм x 47 мм (най-широк) x 24 мм (без щипка)

29 мм (с джобна щипка)

Тегло

70гр (с батерии)

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG