GDX-ORP-BNC, Go Direct ORP BNC-електрод

Каталожен № GDX-ORP-BNC.
GDX-ORP-BNC, Go Direct ORP BNC-електрод
ORP-електрод за измерване и следене на окислително-редукционния потенциал на разтвори (способността на даден разтвор да действа като окислител или редуктор). Свързва се посредством BNC към усилвател на електроди. Доставя се само електрода без усилвателя.
Цена: 165,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този Go Direct ORP BNC-електрод се предлага като резервна част към Go Direct ORP Sensor . Електродът е предназначен да измерва способността на разтворите да действат като окислители/редуктори и за определяне количествено на йонната активност. Този сензор измерва възможностите (капацитета) на даден разтвор да освобождава или да приема електрони при химичните реакции.

 

Електродът се свързва към усилвателя Go Direct Electrode Amplifier чрез BNC конектор.

 

Доставя се само електрода с BNC конектор без усилвателя.

 

Спецификации

ORP Електрод

 

Тип на електрода

Запечатано, гел-напълнено, епоксидно тяло, Ag/AgCl референция

Съхраняващ разтвор

рН-4 / разтвор калиев хлорид
(10 г калиев хлорид в 100 мл буфер рН 4-разтвор)

ORP елемент

99% чиста платинена лента запечатена върху стъклени стволови

Работна температура

0 до 60 ° С

Размери

Диаметър 12 mm

Съпротивление

~20 kΩ при 25ºC

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG