GDP-EL-DX, Стандартен пакет за началното училище

Каталожен № GDP-EL-DX.
GDP-EL-DX, Стандартен пакет за началното училище
Стандартен пакет от Go Direct® сензори на Vernier, предназначен за началното училище. Пакетът включва седем (7) Go Direct® сензори. Пакетът включва лесни за използване ресурси за провеждане на експериментите, които ще помогната на учениците от началното училище да изследват своя свят по теми, като температура, движение, светлина, магнетизъм, налягане, сила, вятърна и слънчева енергия.
Цена: 1 770,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този пакет (GDP-EL-DX) се базира на внимателно разработена практическа технология за събиране на данни, която помага на учителите от началното училище да запознаят младите учащи се с науката и STEM. Пакетът включва лесни за използване ресурси, за да ви помогнат да образовате и вдъхновявате учениците си. Експериментите с помощта на пакета са лесни за изпълнение и помагат на учениците да изследват своя свят. Тази колекция е създадена по идеи от ваши колеги преподаватели, която дава вдъхновение, за да бъдете в крак с тенденциите, съветите и възможностите за професионално развитие.

 

Този пакет включва следните безжични сензори:

  • Go Direct Temperature GDX-TMP – сензор за температура
  • Go Direct Light and Color GDX-LC – сензор за осветеност и цвят
  • Go Direct Motion GDX-MD – сензор за движение
  • Go Direct 3-Axis Magnetic Field GDX-3MG – сензор за магнетизъм
  • Go Direct Gas Pressure GDX-GP – сензор за налягане
  • Go Direct Voltage GDX-VOLT- сензор за напрежение
  • Go Direct Force and Acceleration GDX-FOR – сензор за сила и ускорение

 

Всички сензори работят с безплатния софтуер Vernier Graphical Analysis™ за Chrome™, iOS, Android™, Windows® и macOS®. Софтуерът позволява да събирате, споделяте и анализирате данни от сензорите. Приложението Graphical Analysis улеснява разбирането на учениците с графики в реално време на експериментални данни и интуитивни инструменти за анализ.

 

Доставя се в комплект от 8 сензора.

 

Допълнително може да бъде закупена Лабораторната книга за Елементарна наука с Vernier, който съдържа 43 забавни и увлекателни експеримента за начални ученици. Лабораторната книга се предлага на цена 120 лв. без ДДС.

 

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG