KW-SEEK, Комплект за изследване на слънчева енергия

Каталожен № KW-SEEK.
KW-SEEK, Комплект за изследване на слънчева енергия
Иновативен научен комплект за изследване на слънчевата енергия. Предназначен да помогне на учениците да изследват енергийните трансформации, включително как ъгълът на фотоволтаичните панели спрямо слънцето влияе на мощността. Ще помогне на учениците да научат е разберат важни фактори във фотоволтаичните системи.
Цена: 240,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този пакет (KW-SEEK) е предназначен да се изследва слънчевата енергия. Той ще помогне на учениците да изследват енергийните трансформации. Те ще разберат как ъгълът на фотоволтаичните панели спрямо слънцето влияе на мощността.

 

Комплектът включва три слънчеви панела, които ще ви позволяват да изследвате последователни и паралелни вериги. Ще научите за ефекта на важни променливи във фотоволтаичните системи, като ефектите на сянка, температура и натоварване върху изхода на слънчевия панел. Ще можете да впрегнете енергията от слънчевите панели за изпомпване на вода или за захранване на малък двигател.

 

Този комплект е препоръчителният комплект за използване при изследване на слънчева енергия и експерименти със слънчева енергия.

 

Окомплектовка

 

Спецификации

Размери на кутията: 13 1/8 инча x 7 5/8 инча x 4 ½ инча

Максимална изходна мощност: 1,2 W (6 V x 200 mA последователно или 2 V x 600 mA в паралел)

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG