GDP-EL-SE, Комплект за слънчева енергия

Каталожен № GDP-EL-SE.
GDP-EL-SE, Комплект за слънчева енергия
Готов пакет от Go Direct® сензори за изследване на слънчевата енергия. Комплектът е предназначен за учениците от началното училище. Те ще могат да изследват енергийните трансформации, включително как ъгълът на фотоволтаичните панели спрямо слънцето влияе на мощността. Ще помогне на учениците да научат е разберат важни фактори във фотоволтаичните системи.
Цена: 850,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този пакет (GDP-EL-SE) се базира на внимателно разработена практическа технология за събиране на данни, която помага на учителите от началното училище да запознаят младите учащи се с науката и STEM. Пакетът включва лесни за използване ресурси, за да ви помогнат да образовате и вдъхновявате учениците си. Експериментите с помощта на пакета са лесни за изпълнение и помагат на учениците да изследват своя свят. Тази колекция е създадена по идеи на преподаватели, която дава вдъхновение, за да бъдете в крак с тенденциите, съветите и възможностите за професионално развитие.

 

Осигурете практическо изживяване в реалния свят на вашите ученици, докато изследват слънчевата енергия. Този пакет предоставя технологията и материалите, необходими за една група студенти, които да използват с нашата лабораторна книга за изследване на слънчевата енергия.

 

Пакетът включва следните сензори и пособия:

  • Go Direct® Energy Sensor GDX-NRG
  • Комплект за изследване на слънчева енергия KW-SEEK
  • Сензор за повърхностна температура Go Direct® GDX-ST
  • Vernier Resistor Board VES-RB

 

Всички сензори работят с безплатния софтуер Vernier Graphical Analysis™ за Chrome™, iOS, Android™, Windows® и macOS®. Софтуерът позволява да събирате, споделяте и анализирате данни от сензорите. Приложението Graphical Analysis улеснява разбирането на учениците с графики в реално време на експериментални данни и интуитивни инструменти за анализ.

 

Допълнително може да бъде закупена лабораторната книга Изследване на слънчевата енергия (Investigating Solar Energy). Тази книга съдържа девет практически експеримента и два кулминационни инженерни проекта, които позволяват на учениците от началните етапи да научат за слънчевата енергия и да разработят решения на проблеми от реалния свят. Лабораторната книга се предлага на цена 75,00 лв. без ДДС.

 

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG