GDP-MS-PS, Пакет по физика

Каталожен № GDP-MS-PS.
GDP-MS-PS, Пакет по физика
Пакет за изследване на материя, енергия, движение и сили. Възможност за провеждане на голямо разнообразие от теми по основна физика. Пакетът включва безжини сензори за измерване на температурна сонда, сензор за налягане на газа, сензор за сила и ускорение, детектор за движение, сонда за напрежение, 3-осен сензор за магнитно поле и сензор за светлина и цвят.
Цена: 1 960,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Този комплект (GDP-MS-PS) позволява провеждане на експерименти от материя и енергия до движение и сили. С него учениците ще могат изследват голямо разнообразие от теми по основна физика.

 

Пакетът включва средните сензори:

  • Go Direct® Температурна сонда (2бр.) - GDX-TMP
  • Go Direct® Сензор за налягане на газа - GDX-GP
  • Go Direct® сензор за сила и ускорение - GDX-FOR
  • Go Direct® детектор за движение - GDX-MD
  • Go Direct® сонда за напрежение - GDX-VOLT
  • Go Direct® 3-осен сензор за магнитно поле - GDX-3MG
  • Go Direct® сензор за светлина и цвят - GDX-LC

 

При своите експерименти, учениците ще могат да използват безплатния софтуер Vernier Graphical Analysis™ за Chrome™, iOS, Android™, Windows® и macOS®. Приложението Graphical Analysis улеснява разбирането на учениците с графики в реално време на експериментални данни и интуитивни инструменти за анализ.

 

Допълнително може да бъде закупена Лабораторната книга „Изследване на физическите науки(MSB-PS-E), която съдържа 23 експеримента, включително информация за инструктора, съвети за преподаване, предложени отговори, примерни данни, графики, текстообработващи файлове на ученическите експерименти, така че ще можете да редактирате файловете, за да отговарят на вашите предпочитания за преподаване. Цена 60,00 лв. без ДДС.

 

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/http://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG