MS400-H2, Газ-анализатор на водород (0~100%)

Каталожен № MS400-H2-100.
MS400-H2, Газ-анализатор на водород (0~100%)
Преносим газ-анализатор на водород (H2). Обхват на измерване от 0 до 100%Vol. Пробонабиране със засмукваща помпа. Предназначен за бързо определяне концентрацията на водород в единична газова среда. Резултатите от измерването се показват в реално време на 2.31-инчов цветен екран с висока разделителна способност. Възможност за настройка на аларми. Функция за съхранение на данни с капацитет до 100000 записи с възможност за прехвърляне на компютър през USB интерфейс. Възможност за показване на екрана на графики в реално време, за да се проследят тенденциите за концентрацията на газа през определен период от време. Доставя се в твърда кутия, заедно с USB зарядно устройство, кабел за данни, щипка за колан и ръководство работа.
Цена: 3 125,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този преносим газ-анализатор е предназначен да измерва концентрацията на водород в границите от 0 до 99,999%Vol с резолюция 0,01%Vol или 0,001%Vol. Точността на откриване е ≤±3% от целия обхват.

 

Измерването се извършва посредством устойчив на високо налягане, термично кондуктивен сензор с 5 секунди реакция. Сензорът е подходящ само за измервания в единична газова среда. Живот на сензора е до 5 години.

 

Пробонабирането става посредством вградена помпа тип засмукване с дебит 500 ml/min

 

Резултатите от измерването могат да се показват в различни мерни единици (ppm, mg/m3, Vol%, LEL%, PPHM, ppb, mg/l) на 2,31-инчов цветен екран с висока разделителна способност.

 

Газ-детекторът позволява настройка на аларми и притежава функция за съхранение на данни с капацитет 100000 записи с възможност за прехвърляне на компютър през USB интерфейс.

 

Възможност за графики в реално време, за да се проследят тенденциите за промяна на концентрациите газа през определен период от време.

 

Три вида дисплей в реално време за показване на концентрацията на измерените газове, едноканален дисплей, многоканален дисплей. 2,31-инчов цветен екран с висока разделителна способност и икони на симулационно меню.

 

Степен на защита IP65, вграден филтър за прах от водна пара, капацитет на батерията 4500ma, USB зареждане и комуникация.

 

Аларми чрез звук, светлина, вибрации, в това число средно претеглена аларма и аларма за горно и долно ниво.

 

Капацитетът за съхранение е до 100000 измервания. Интервалът на времето за съхранение може да бъде зададен произволно, максималната стойност и минималната стойност могат да бъдат показани, мерните единици могат да се превключват, музиката на алармата и цветът на фона могат да се регулират.

 

Основни характеристики и предимства:

  • Различни режими на аларма и състояния на алармата с многопосочна и триизмерна индикация. Включва аларма за звук и светлина. Видовете аларми включват: аларма за концентрация, аларма за ниско напрежение на батерията и аларма за повреда. Множество настройки на режима на аларма: ниска аларма, висока аларма, интервална аларма и среднопретеглена аларма
  • Записване на дневник – възможност за създаване на записи (дневници) за калибриране, регистрационните дневници, хронологията на неизправностите, решенията за противодействие при повреда, напомнянето за експлоатационен живот на сензора и функцията на напомнянето за времето на следващото калибриране.
  • Функция за възстановяване на данни; в случай на неправилна работа е възможно да се избере възстановяване на фабричните настройки.
  • Функция за разпознаване на неработоспособност: автоматично разпознаване и предотвратяване на неправилно функциониране при калибриране на концентрацията, което е възможно да се избегне лошото представяне, което може да бъде причинено от човешки фактори.

 

Доставя се в твърда кутия, заедно с ръководство работа, USB зарядно устройство, кабела за данни, щипка за колан.

 

Спецификации

Измервани газове

Водорад (Н2)

Обхват на измерване

0 ~ 100% Vol

Резолюция

0,01% Vol, 0,001% Vol

Принцип на откриване

Топлопроводимост (thermal conductivity)

Срок на експлоатация на сензора

До 5 години

Максимум допустима грешка

≤ ±3% F.S

Линейност

≤ ± 2%

Време за реакция

T90≤5 секунди

Време за възстановяване

≤30 секунди

Работни условия

Температура: -40℃ ~ + 70℃, влажност: ≤10 ~ 95% RH

Температура на измервания газ

-40℃ ~ +70℃

Захранване

3.7V DC, 2100mA акумулаторна полимерна батерия с голям капацитет

Режим на показване

2.31-инчов цветен екран с висока разделителна способност

Режим на измерване

Измерване тип засмукване. Калибрираната скорост на потока е 500 ml/минута.

Алармен режим

Възможно е да зададете звукова и светлинна аларма, вибрационна аларма, звукова и светлинна + вибрационна аларма, да изключите алармата.

Комуникационен интерфейс

USB (зареждане и комуникация)

Съхранение на данни

Стандартната конфигурация е с капацитетът за съхранение на данни за 100000 записа

Степен на защита

IP65

Взривозащитени тип

Искробезопасен тип

Взривозащитени марка

Ex ia IIC T4 Ga

Размри

130 × 68 × 34 мм (Д × Ш × В)

Тегло

200гр

Стандартен аксесоари

Ръководство, сертификат за квалификация, гаранционна карта, USB зарядно (включително кабел за данни), щипка за колан, цветна кутия за опаковка (по избор висококачествена алуминиев корпус за инструменти)

Опции

Функция за измерване на температура и влажност,

Функция вземане на проби от външен газ помпа,

1.2 m прибираща се дръжка за вземане на проби (1-10 метра маркуч и стандартната дължина е 1 метър),

0,4 метра дръжка за вземане на проби от неръждаема стомана (с филтър за прах, не се прибира)

Видео

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG