W0741, WiFi Температурен логер (до 4 външни сонди)

Каталожен № W0741.
W0741, WiFi Температурен логер (до 4 външни сонди)
WiFi температурен измервател и регистратор (data logger) за до 4 бр. външни Pt1000 сонди. Обхват на измерване от -90 до 260оС в зависимост от включените сонди. Комуникацията с логера се осъществява чрез безжична WiFi мрежа. Устройството позволява изпращане на измерени стойности към онлайн COMET облака (интервал от 5 минути) или в базата данни COMET. Стойностите могат да се показват на интегрирани уеб страници и да се предоставят на системи на трети страни, използвайки Modbus TCP, JSON и XML. Измерените стойности се извеждат на LCD дисплея. Устройството непрекъснато оценява алармените граници на измерените стойности и в случай на тяхното превишаване може да изпрати имейл или да информира чрез акустична или оптична сигнализация. Поддържат се две алармени граници за всеки измервателен канал. Доставя се със сертификат за калибриране и ръководство за работа. Температурните сонди се поръчват отделно.
Цена: 660,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Това WiFi устройство е предназначено да измерва температурата с от 1 до 4 външни температурни сонди. Обхват на измерване от -90 до +260°C в зависимост от включените температурни сонди.

 

Комуникацията с логера се осъществява чрез безжична WiFi мрежа. Устройството позволява изпращане на измерени стойности към онлайн COMET облака (с най-краткия интервал от 5 минути) или в базата данни COMET. Стойностите могат да се показват на интегрирани уеб страници и да се предоставят на системи на трети страни, използвайки Modbus TCP, JSON и XML. Измерените стойности се извеждат на LCD дисплея.

 

Устройството непрекъснато оценява алармените граници на измерените стойности и в случай на тяхното превишаване може да изпрати имейл или да информира чрез акустична или оптична сигнализация. Поддържат се две алармени граници за всеки измервателен канал.

 

Основното предимство на сензорите с WiFi интерфейс е простотата на разполагане на места, където WiFi инфраструктурата вече е налична. Просто поставете логера на желаното място и го свържете към WiFi мрежата. WiFi логерът, съвместно с COMET Cloud, предлага цялостно решение за наблюдение и аларма, без да е необходимо сървърно решение от страна на потребителя. Ако е необходимо обаче, логерът може да бъде свързан и към системи на трети страни, или чрез използване на Modbus TCP протокол, или чрез изпращане на JSON данни към http сървър. Устройството позволява да се предоставят стойности чрез XML и JSON, като се използват и HTTP GET заявки.

 

Устройството поддържа два WiFi режим. AP режим, който е предназначен за първоначално предоставяне в WiFi мрежа и клиентски режим. Клиентският режим се използва, когато устройството е свързано към инфраструктурна точка за достъп. Когато клиентският SSID е празен, устройството автоматично се превключва в режим AP. Новозакупеното устройство има празен SSID. Устройството поддържа до четири WiFi клиента (компютър, мобилен телефон), когато е в режим AP. Ако е необходимо, устройството може да бъде превключено ръчно от клиентски режим в режим на достъп чрез клавиатура.

 

Когато устройството се превключи в режим AP с бутони и няма друга комуникация с WiFi логера, устройството се превключва автоматично в клиентски режим след 10 минути.

 

Устройството е оборудвано с USB-C конектор, който се използва за захранване на устройството. Същият конектор може да се използва за конфигуриране на устройството, ако е необходимо.

 

Благодарение на тези уникални функции, WiFi логерът ще намери приложения и широк спектър от области на използване.

 

Доставя се заедно със заводски сертификат за калибриране и ръководство за работа.

 

Температурната сонда се поръчва отделно.

 

Спецификации

Измервани параметри

Температура (T) с външна сонда

Измервателни канали

4 бр. за външна температура (Pt1000), CINCH конектор

Обхват на измерване

-90 ~ +260°C в зависимост от включената сонда

Точност

±0,2°C в диапазона -90 до +100°C;

±0,2 % от показанията от +100 до +260 °C

Резолюция

0,1°C

Интервал на измерване

През 1 s

Интервалът на изпращане до COMET Cloud

от през 5 минути до през 12 часа

Работна температура

От -30 до +60°C

Степен на защита

IP30

Комуникационни протоколи

HTTP (S), SMTP, ModbusTCP, HTTP POST, HTTP GET (JSON, XML)

Алармена сигнализация

електронна поща, акустична, LED

Честота на радио секцията

2,4 GHz; макс. мощност на предаване:

18 dBm; стандарт: IEEE 802.11 b/g/n

Захранване

5,0 до 5,4 VDC; консумация 150 mA (макс. 500 mA);

USB-C конектор

Размери

156 x 93 x 32 мм

Тегло

прибл. 125 гр.

Гаранция

3 години

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG