TR75A, Облачен WiFi, Bluetooth и USB рекордер с термодвойки

Каталожен № TR75A.
TR75A, Облачен WiFi, Bluetooth и USB рекордер с термодвойки
Терморегистратор за измерване, записване и изпращане в облак температурата от две външни термодвойки (K, J, T, E, S, R). Обхват на измерване от -199 до 1760°C в зависимост от включената термодвойка. Уредът намира приложение за измерване на много високи температури, като например в пещи или за много ниски температури, например фризери. Интерфейси безжична LAN (WiFi), USB, Bluetooth 4.2 (Bluetooth Low Energy). TR75A има режим на ваксина, който е полезен за управление на температурата на съхранение на температурно чувствителни продукти. Водоустойчив корпус. С помощта на облачната услуга е възможно да получите предупредително известие по имейл, при нарушение на температурни алармени нива. Доставя се без термодвойките. Доставя се заедно с 2 бр. алкални батерии (AA, LR6), един USB мини-В кабел (US-16C), ръководство за работа и регистрационен код за безплатен достъп до облачно съхранение на данните.
Цена: 370,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

Този е терморегистратор TR75A работи с две термодвойки (K, J, T, E, S, R). Той е в състояние да измерва температури в диапазона от -199 до 1760°C и може да се използва, както при много високи температури, като например в пещи или при фризери, така и при много ниски температури, например фризери.

 

Функционалните бутони на устройството ви позволяват да правите настройки и да стартирате/спирате записа. Използвайте функцията за безжична LAN, за да качвате автоматично данни в облака за достъп по всяко време и навсякъде и да получавате предупредителни известия за нарушени алармени нива. Bluetooth комуникацията ви позволява да преглеждате данни, да създавате отчети и да правите настройки от смартфон или таблет. Допълнителна опция позволява логерът да се свърже към компютър посредством с USB кабел, за да изтегляте записани данни, да създавате отчети и да правите промени в настройките.

 

Софтуерното приложение, използвано с TR75A, има "Режим на ваксина", който отговаря или надвишава изискванията на CDC за VFC и е подходящ за наблюдение и записване на температури на ваксината. TR75A е полезен не само във фармацевтични и медицински изследователски лаборатории, болници, но и във фабрики и други съоръжения.

 

TR75A използва безжична LAN точка за достъп за автоматично качване на записани данни и предупредителни известия към нашия безплатен облак „T&D WebStorage Service“ или вашия компютър с Windows, работещ със софтуера „T&D Data Server“. Използвайте нашето мобилно приложение „T&D Thermo“, за да проверите данни от вашия смартфон или таблет и да използвате Bluetooth комуникация, за да направите настройки, да изтегляте записани данни и да създавате отчети. За да направите настройки от и да изтеглите данни през USB към компютър, използвайте нашия софтуер за Windows „TR7 for Windows“. Нашият софтуер за „Windows “T&D Graph” улеснява прегледа и анализа на данни от вашия компютър

 

Събиране на измерените данни:

 1. Събиране на данни чрез Bluetooth (wb) - Приложението „T&D Thermo“ (за Android, iOS) ви позволява да извършвате операции като например настройка, изтегляне записани данни, преглед на графики, създаване на отчети и споделяне на данни чрез смартфони и таблети.
 2. Автоматично качване в облак през LAN - Записаните данни могат да бъдат автоматично качени в нашата услуга „T&D WebStorage Service“ чрез безжична (WiFI) или кабелна LAN. Това позволява достъп до записани данни от всеки смартфон или компютър с интернет връзка. Серията TR7A поддържа защитена (HTTPS) комуникация.
 3. USB комуникация с компютър - Чрез свързване на регистратора към компютър през USB вход, е възможно да се правят настройки, да се изтеглят записани данни, да се преглеждат данни във формат на графика и списък и да се създава PDF отчет. Необходимият софтуер може да бъде изтеглен безплатно.

 

Основни характеристики и предимства

 • Изпращане на предупредителни съобщения - Предупредителни имейли могат да се изпращат, когато T&D WebStorage Service получи предупредителна информация от регистратора на данни.
 • Max/Min и ALM дисплей на LCD - В допълнение към измерванията на два канала, моделите TR7A могат да показват максималните и минималните стойности и предупредително известие (ALM) за всеки канал на LCD.
 • Голям капацитет за регистриране от 30 000 показания на канал - Моделите TR7A могат да записват до 30 000 показания на данни във всеки от двата канала. Ако е зададен на интервал на запис от 30 минути, той дава на потребителя около 1,7 години измервания.
 • Управление на данни в интранет - Можете да настроите компютър като дестинация за данни, като инсталирате нашия безплатен софтуер "T&D Data Server". Функции като запазване на получените записани данни, наблюдение и показване на графика с уеб браузър и предаване на предупредителна поща са достъпни дори в среди, където не можете да използвате облачната услуга.

 

Забележка: устройството не се доставя с термодвойки.

 

Доставя се заедно с 2 бр. алкални батерии (AA, LR6), един USB мини-В кабел (US-16C), ръководство за работа и регистрационен код за безплатен достъп до облачно съхранение на данните.

 

Спецификации

Измервателни канали

2 външни температурни

Сензори

термодвойки:

Тип K, J, T, E, S, R (*1)

Единици

°C, °F

Обхват на измерване

Зависи от включените сензори/сонди

Тип K: -199 до 1370 °C

Тип J: -199 до 1200 °C

Тип T: -199 до 400 °C

Тип E: -199 до 1000 °C

Тип S: -50 до 1760 °C

Тип R: -50 до 1760 °C

Точност

Измерване с термодвойка (не са включени неточности на сензора)

Тип K, J, T, E: ±(0,5 °C + 0,3 % от показанието) при -100°C или по-висока

Тип S, R: ±(1,5 °C + 0,3 % от показанието) при 100°C или по-висока

Компенсация на студен възел ±0,5℃ при 10 до 40 °C / ±0,8℃ други температури в работната среда на регистратора

Резолюция

Тип K, J, T, E: 0,1°C

Тип S, R: прибл. 0,2°С

Вътрешна памет

30000 измервания

Интервал на записване

Избираем през 1, 2, 5, 10, 15, 20, 30 s или 1, 2, 5, 10, 15, 20, 30, 60 min.

Режими на записване

Цикличен: при запълване на паметта новите  измервания се записват върху най-старите;

Не-цикличен: при запълване на паметта записването спира

Автоматично изтегляне на данните

Програмируемо: OFF (без изтегляне), 1, 2, 5, 10, 15, 20, 30 min или 1, 2, 3, 4, 6, 12, 24 h

Комуникация

Wireless LAN Communication

 • IEEE 802.11b/g/n (2.4GHz only)
 • Security: WPA/WPA2-PSK (AES/TKIP)
 • WPS 2.0 : Push Button Configuration
 • Protocol (*3): HTTP, HTTPS, DHCP, DNS

Bluetooth Communication

 • Bluetooth 4.2 (Bluetooth low energy)

USB Communication

 • USB 2.0 (Mini-B connector)

Захранване

AA алкална батерия × 2 (или AA Ni-MH),

USB Bus Power (5V 200mA), 

Живот на батерията

прибл. 10 дни до 15 месеца в зависимост от режима на работа

Работни условия

-10 ~ 60°C / <90%RH (без конденз)

Размери

H 58mm × W 78mm × D 26mm

Тегло

прибл. 55 g

Аксесоари

Сензор температура (TR-0106, 2 бр.),

2 бр. AA алкални батерии (LR6),

Регистрационен код за облак включване,

USB Mini-B кабел (US-15C),

Ръководство за работа

Софтуер

PC (Windows) (*8): TR7 for Windows, T&D Graph

Mobile Application (iOS, Android): T&D Thermo

Видео

Възможност за два режима на измерване:

 

Нормален режим

Режим Ваксини

Max/Min стойност

Отчитане на макс./мин. температура от началото на записа или нулиране (чрез бутони или софтуер / приложение)

Макс./Мин. записана стойност от началото на записа или нулиране (чрез бутони или софтуер / приложение)

Предупреждение Време за преценка

30 секунди до 60 минути (9 избора)

Ще бъде издадено предупреждение, когато измерването надхвърли зададената прагова стойност или се появи грешка в сензора за по-дълго от зададеното време за преценка.

0 сек.

Ако записана стойност надвиши зададената прагова стойност или ако възникне грешка в сензора, ще бъде издадено предупреждение.

Предупредителен дисплей [ALM] икона

Предупредителните аларми за превишаване на зададена горна и долна граница и за грешки в сензора ще изчезнат, когато условието за предупреждение бъде разрешено.

Предупредителните аларми за превишаване на зададена горна и долна граница няма да изчезнат дори след като стойността се върне в рамките на праговия диапазон. Предупредителните аларми за грешки в сензора ще изчезнат при връщане към нормалното.

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG