PCT-240, Анализатор на почвата (плодородие, рН, темп.)

Каталожен № 1835.
PCT-240, Анализатор на почвата (плодородие, рН, темп.)
Преносим цифров почвен анализатор – измерва и показва стойностите на pH, степен на торене, и температура. Позволява бързо и точно да се измерят горните параметри на почвата. Доставя се заедно с батерия, външна сонда и ръководство за работа.
Цена: 165,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този преносим анализатор е предназначен директно да измерва рН, степента на торене, и температура на почвата. Уредът дава на градинарите възможност бързо и лесно да тестват pH, температура и плодородие на почвата. Той предоставя информация, необходима на градинарите за оптимален растеж на растенията, като съчетава най-важните функции, необходими за тестване на почвата.

 

Функцията на рН отчита киселинността / алкалността на почвата.

 

Температурната функция позволява на градинаря да разбере кога почвата е подходящата за различни обработки и засаждане.

 

Функцията за плодородие отчита комбинираните нива на азот, фосфор и калий, за да се определи хранителното състояние на почвата.

 

Уредът е предназначен само за директни измервания в почвата – той никога не трябва да се използва за измервания на течности. Въпреки това измерванията трябва да стават само когато почвата е влажна. За предпочитане 30 минути след поливане или след валежи.

 

Доставя се заедно с батерия, външна сонда и ръководство за работа.

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/https://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG