SLS-BTA, Сензор за ниво на звука

Каталожен № SLS-BTA.
SLS-BTA, Сензор за ниво на звука
Сензор за ниво на звука. Измерва нивота на звука, например в класната стая. Сензорът за нивото на звука е с претегляне на А, което означава, че реагира на силата на звука по същия начин, както човешкото ухо. Той измерва нивото на звука в рамките на 3 dB в границите от 55 до 110 dB, без да е необходимо да превключвате между диапазоните по време на експериментите.
Цена: 190,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

децибели (dB) в различни училищни помещения. Просто свържете сензора и съберете необходимите данни. Не са необходими основни познания за претеглянето на нивото на звука, времената за реакция или децибелната скала, за да използвате този сензор.

 

Сензорът за нивото на звука е с претегляне на А, което означава, че реагира на силата на звука по същия начин, както човешкото ухо. Той измерва нивото на звука в рамките на 3 dB в рамките на един диапазон от 55 до 110 dB, без да е необходимо да превключвате между диапазоните по време на експериментите. Можете да наблюдавате нивата на звука в класната стая, да измервате времето на реверберация и да изследвате звукоизолацията.

 

За задълбочени звукови изследвания трябва да използвате професионален шумомер.

 

Ако се интересувате от събиране на данни за звукови вълни, използвайте микрофона Vernier MCA-BTA.

 

Експерименти

 

Спецификации

Отговор:                      А-претеглен

Обхват:                        55–110 dB

Точност:                      ±3 dB

Резолюция:                 0,1 dB

Честотен диапазон:     30–10 000 Hz

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG