GY-1, Тестер за твърди плодове

Каталожен № GY-1.
GY-1, Тестер за твърди плодове
Аналогов тестер за определяне твърдостта на плодове с висока твърдост като ябълка, круша и др. Тестов накрайник с диаметър 3,5 mm и сила на натиск 2~15 kg/cm2. Използва се за определяне на зрелостта на плодовете, отглеждането на подобрени сортове, времето за бране, времето за обработка, съхранението на реколтата, транспортирането за износ и др. . Подходящ е за използване в отдели за изследване на овощни дървета, ферми за овощни дървета, овощни компании, университети и други звена. Инструментът е малък по размер, лек на тегло, ясен дисплей на стойността и лесен за носене и работа. Доставя се в кутия заедно с тестовия накрайник и инструкция за работа.
Цена: 165,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този тестер за твърдост на плодовете (известен също като склерометър или пенетрометър за твърдост на плодовете) е предназначен да измерва твърдостта на плодове с висока твърдост като ябълка, круша и др. Измерването става посредством тестов накрайник с диаметър 3,5 mm и сила на натиск 2~15 kg/cm2.

 

Твърдостта на плодовете индиректно показва тяхната зрелост и по този начин спомага за по-точното определяне на времето за бране, времето за обработка, съхранението на реколтата, транспортирането за износ и други дейности.

 

Уредът е подходящ за използване в отдели за изследване на овощни дървета, ферми за овощни дървета, овощни компании, университети и други звена. Инструментът е малък по размер, лек на тегло, ясен дисплей на стойността и лесен за работа.

 

Доставя се в пластмасова кутия, заедно с инструкция за работа.

 

Спецификации

Обхват на натиска

2 … 15 kg/cm2

Резолюция

0,1 kg/cm2

Диаметър на тестовия накрайник

Ø 3,5 mm

Дълбочина на проникване на индентера

10 mm

Размери

140*60*30 mm

Тегло

0,5 kg

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG