GY-3, Тестер за всички плодове

Каталожен № GY-3.
GY-3, Тестер за всички плодове
Аналогов тестер за определяне твърдостта, както на меки, така и на твърди плодове. Два тестови накрайници съответно с диаметър 8 mm и 11 mm. Сила на натиск за меки плодове 0,5~12 kg/cm2 и за твърди плодове 1~24 kg/cm2. Използва се за определяне на зрелостта на плодовете, отглеждането на подобрени сортове, определяне на времето за бране, времето за обработка, съхранението на реколтата, транспортирането за износ и др. . Подходящ е за използване в отдели за изследване на овощни дървета, ферми за овощни дървета, овощни компании, университети и други звена. Инструментът е малък по размер, лек на тегло, ясен дисплей на стойността и лесен за носене и работа. Доставя се в пластмасова кутия, заедно с два накрайника (Ø11mm и Ø8mm) инструкция за работа.
Цена: 195,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този тестер за твърдост на плодовете е оборудван с две сонди (накрайника) за тестване, както на меки плодове (ягоди, череши, грозде, горски плодове, праскови, банани, кайсия, сливи, пъпеши и др.), така и на твърди плодове (ябълки, круши и др.). Измерването става посредством два лесно сменяеми накрайници (осезатели) с диаметър 8 mm и 11 mm и сила на натиск 1~24 kg/cm2.

 

Твърдостта на плодовете индиректно показва тяхната зрелост и по този начин спомага за по-точното определяне на времето за бране, времето за обработка, съхранението на реколтата, транспортирането за износ и други дейности.

 

Уредът е подходящ за използване в отдели за изследване на овощни дървета, ферми за овощни дървета, овощни компании, университети и други звена. Инструментът е малък по размер, лек на тегло, ясен дисплей на стойността и лесен за работа.

 

Доставя се в пластмасова кутия, заедно с два накрайника (Ø11mm и Ø8mm) инструкция за работа.

 

Спецификации

Обхват на натиска

За меки плодове: 0,5 … 12 kg/cm2

За твърди плодове: 1 … 24 kg/cm2

Диаметър на тестовия накрайник

За меки плодове: Ø 11 mm

За твърди плодове: Ø 8 mm

Резолюция

0,1 kg/cm2 / 0,2 kg/cm2

Дълбочина на проникване на индентера

10 mm

Размери

140*60*30 mm

Тегло

0,5 kg

Видео

Видео2

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG