FMG-30, Измервател на цвят

Каталожен № FMG-30.
FMG-30, Измервател на цвят
Преносим уред за измерване на цветове, включително разлика между цветове. Резултатът от измерването са два цвята, които най-точно съответстват на избраната цветова палитра и процента на цветовите гами RGB, които съставляват цвета. Доставя се в куфарче, заедно с батерия и ръководство за работа.
Цена: 695,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този цветомер е предназначен да измерва цвят и разлика в интензитета на цвета между изследвана проба и образец. Въз основа на избрана цветова палитра, информацията за обратна връзка на устройството показва два цвята, които са най-тясно свързани с изследваната проба и стойностите на цветовото пространство на CIELab L*a*b или процента на компонентите на sRGB цветовото пространство.

 

Измерването става посредством цветен сензор и два електролуминесцентни диода, които създават система, базирана на 45°/0° геометрията. Повърхността на пробата е осветена на 45 градуса. Сензорът е поставен на 0 градуса успоредно на повърхността на пробата.

 

Цветът на пробата се очертава с dE2000, формула за цветова разлика, базирана на цветовото пространство на CIELab, която описва числовата разлика между цвета на повърхността на пробата и референтния цвят.

 

Цветомерът позволява измерване на проба спрямо следните цветови палитри:

 • RAL Classic,
 • RAL Effect,
 • RAL Design,
 • Sikkens 5051,
 • NCS, Pantone,
 • PPG The Voice of Color,
 • PPG Chromatic,
 • Caparol 3D System--PLUS,
 • Unik'colors,
 • Naé par Unikalo,
 • Nuancier Colorimix,
 • Ral Unikalo.

 

Доставя се в куфарче, заедно с батерия и ръководство за работа.

 

Спецификации

Измервани величини

Цвят и разлика в цветове

Осветителна система

45°/0°

Минимален размер на пробата

32mm x 20mm

Цветови палитри

Ral Classic, Ral Eff ect, Ral Design, Sikkens 5051, NCS, Pantone, PPG The Voice of Color, PPG Chromatic, Caparol 3D System--PLUS, Unik'colors, Naé par Unikalo, Nuancier Colorimix, Ral Unikalo.

Захранване

2 бр. LR6/AA батерии

Работни условия

10 ~ 40°C

Температура на съхранение

-30 до 55°C

Размери

128 мм х 79 мм х 25 мм

Тегло

162гр

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG