MS100-VOC, Газ-детектор на VOC (0-50ppm)

Каталожен № MS100-VOC.
MS100-VOC, Газ-детектор на VOC (0-50ppm)
Преносим газ-анализатор на летливи органични вещества (VOC, ЛОС). Пробонабиране с вградена смукателна помпа. 2,5-инчов интерфейс с матричен дисплей. Намира приложение при тестване на средата в различни опасни промишлени обекти, като металургия, петрол и нефтохимия, химически, биофармацевтични и други обекти. Възможност за съхраняване на до 100 000 набора от данни. Захранване с литиева батерия с голям капацитет. Звукова аларма за защита на личната безопасност. Доставя се заедно с батерията и ръководство за работа.
Цена: 3 480,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Както е известно, летливите органични съединения (ЛОС)  се отделят като газове от някои твърди вещества или течности. ЛОС включват разнообразие от химикали, някои от които може да имат краткосрочни или дългосрочни неблагоприятни последици за здравето. Концентрациите на много ЛОС са логично по-високи на закрито (до десет пъти), отколкото на открито. ЛОС се отделят от внушителен брой продукти, в т.ч. бои и лакове, почистващи препарати, пестициди, строителни материали, офис оборудване, копирни машини и принтери, копирна хартия, графични и занаятчийски материали, лепила и слепващи вещества, трайни маркери и мн. др.

 

Този преносим газ-анализатор (MS100-VOC) е предназначен да измерва концентрацията на различни летливи органични вещества (VOC, ЛОС). Пробонабирането на измервания газ става посредством вградена в корпуса на анализатора смукателна помпа, която се задейства ръчно. Резултатите от измерването се показват на 2,5-инчов матричен дисплей.

 

Газ-анализаторът се използва широко в петролната и химическата промишлености, опазването на околната среда, металургията, рафинирането, биохимичната медицина, селското стопанство, при контрола на пожара, археологията и други индустрии и места, които се нуждаят от откриване на безопасност на токсични, вредни и запалими газове. Анализаторът ефективно реагира при алармени концентрации, като по този начин гарантира безопасността на персонала или производственото оборудване.

 

Основни характеристики и предимства

  • Газ-сензор с висока производителност и дълъг експлоатационен живот;
  • Вградена смукателна помпа с висока производителност и стабилен дебит;
  • Пет бутон за навигация, лесен за употреба и лесен за работа;
  • Меню на китайски и английски;
  • Може да съхранява 100 000 набора от данни;
  • Интелигентен алгоритъм, за по-точни резултати от измерването;
  • 2600mA литиева батерия с голям капацитет, непрекъснато работно време над 20 часа и USB зарядно устройство;
  • Възможност за избор на различни мерни единици (%VOL, %LEL, mg/m3, PPM, PPH, PPB;
  • Звукова и оптична аларми, когато концентрацията надвишава стандарта, за защита на личната безопасност;

 

Доставя се заедно с батерията и ръководство за работа

 

Спецификации

Измервани параметри

Летливи органични съединение (VOC, ЛОС)

Обхват на измерване

0 … 50 ppm

Резолюция

0,1 ppm

Точност

±3% от целия обхват

Пробонабиране

Вградена смукателна помпа

Време за реакция

T90 ≤30 T90 ≤30

Аларми

Звукова: 75 db

Светлинна: двуцветна LED лампа

Управление

5 бр. клавиши на предния панел

Материал

ABS

Работни условия

Температура: -20℃ ~ +50℃

Влажност: 10%RH ~ 95%RH, без конденз

Налягане: 86kPa ~ 106kPa

Захранване

Вградени литиево-йонни акумулаторни батерии,

номинално напрежение 3.7 VDC, 2500 mAh

Време за зареждане

От 6 да 12 часа

Автономна работа

≥12 часа

Защита

IP66

Размери

135 x 65 x 35 mm (LxWxH)

Тегло

Около 460 g

Гаранция

12 месеца

Видео

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG