MIC100-VOC, Стационарен газ-детектор на VOC (0-50ppm)

Каталожен № MIC100-VOC.
MIC100-VOC, Стационарен газ-детектор на VOC (0-50ppm)
Стационарен газ-анализатор за 24 часа непрекъснат онлайн мониторинг на летливи органични вещества (VOC, ЛОС). Обхват на измерване от 0 до 50 ppm. Използва се за непрекъснато онлайн наблюдение на концентрациите на VOC. Потребителски настройки на долно и горно алармено ниво. Звукова и светлинна алармена сигнализация. Аналогов изход 4-20 mA за лесно интегриране в система за управление, за да осигури предупреждения и да позволи контрол на високи нива в работната среда. Цветен 1,7-инчов екран. Доставя се заедно със захранващ 24V адаптер и ръководство за работа.
Цена: 3 480,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Както е известно, летливите органични съединения (ЛОС)  се отделят като газове от някои твърди вещества или течности. ЛОС включват разнообразие от химикали, някои от които може да имат краткосрочни или дългосрочни неблагоприятни последици за здравето. Концентрациите на много ЛОС са логично по-високи на закрито (до десет пъти), отколкото на открито. ЛОС се отделят от внушителен брой продукти, в т.ч. бои и лакове, почистващи препарати, пестициди, строителни материали, офис оборудване, копирни машини и принтери, копирна хартия, графични и занаятчийски материали, лепила и слепващи вещества, трайни маркери и мн. др.

 

Този фиксиран газ-анализатор (MIC100-VOC) е предназначен за непрекъснато 24 часово онлайн наблюдение на различни летливи органични вещества (VOC, ЛОС). Стационарното устройството може да работи самостоятелно или да се включи към система за управления чрез своя 4-20 mA аналогов изход.

 

Газ-анализаторът е лесен за инсталиране и калибриране. Уредът е снабден със здрава, трайна и устойчива на експлозия кутия, което го прави подходящ за използване на различни опасни места и корозивни среди, той е устойчив на износване.

 

Основни характеристики и предимства

  • Бърза и ефективна функция за измерване на концентрацията на кислород във въздуха
  • Може да се използва в рамките на 24 часа непрекъснато онлайн наблюдение.
  • LCD екран.
  • Трипроводен 4 ~ 20mA стандартен сигнал и стандартна шина RS485 (modbus-RTU).
  • Функция за възстановяване на данни; в случай на неправилна работа е възможно да се избере частично или пълно възстановяване.
  • 24V DC стабилно захранващо напрежение.

 

Доставя се заедно със захранващ 24V адаптер и ръководство за работа.

 

Спецификации

Измервани газове

Концентрация на летливи органични вещества (VOC)

Обхват на измерване

0 ~ 50 ppm

Резолюция

0,1 ppm

Сензор

PID

Пробонабиране

Дифузионно

Време за реакция

T90≤30 секунди / Време за възстановяване: ≤30 секунди

Работни условия

Температура: -20℃ ~ +70℃, влажност: ≤10 ~ 95% RH

Метод на управление

Контролер/инфрачервено дистанционно управление

Метод на работа

24-часов непрекъснат мониторинг

Захранване

12~30VDC

Степен на защита

IP65

Взривозащитен тип

Тип потискане на експлозията Exd Ⅱ CT6

Алармен режим

Потребителски избираем

Аларми

Звукова, светлинна

Екран

LCD

Монтаж

Монтиране на стена; Монтиране на таван; Вертикално монтиране на тръба; Хоризонтален тръбен монтаж

Изходящ сигнал

① Трипроводна система 4 ~ 20mA стандартен сигнал и е възможно да се работи с контролен модул, PLC, DCS система.

② Стандартна шина RS485 (mod bus-RTU) едновременен изход и е възможно да видите съхранените данни на компютъра чрез RS232 карта.

③ Два комплекта релейни превключватели измерват изхода на портовете (горна и долна граница): сух контакт, капацитет 30V 1A, 125VAC 0.5A.

④ Изходен сигнал за напрежение: може да зададете 0-5v, 0-10v изходен сигнал (по избор).

Размери

180×140×92 mm(L×H×W)

Тегло

1,6 kg

Видео

Видео2

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG