PH 5000, рН на почва и течности

Каталожен № 10390.
PH 5000, рН на почва и течности
Преносим уред за измерване на рН в почва и течности. Обхват на измерване от 0 до 14 рН. Измерването става посредством външен стъклен пробивен електрод, свързан с кабел с дължина 130 cm. Функция за автоматично калибриране. Работна температура от -10 до 40оС. Функция за измерване и записване. Намира приложение приложения за измерване на рН директно в почви, субстрати и разтвори, напр. вода за напояване. Доставя се в комплект основен блок COMBI EC 5000 вкл. функция за регистриране на данни, пробивен рН-електрод с кабел и BNC конектор, буферни разтвори, щифт за пробиване , ръководство с оптимални стойности и сертификат за калибриране.
Цена: 1 300,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този преносим уред отговаря на всички изисквания за прилагане на измервания на pH на почвата и/или водата. Той е специално проектиран за директни измервания на pH в почви и други среди за растеж. Здравият корпус, готов за полеви условия, защитен срещу прах, влага и въздушна влажност.

 

Напълнената с гел сонда/рН-електрод за вмъкване е разработена специално за анализи на почвата. Следователно може да измерва pH както директно в почвата, така и в течности.

 

pH 5000 е снабден с автоматично калибриране. Съгласно 2-точковото калибриране първо трябва да се постави чист и сух електрод в разтвора с pH 7. pH метърът разпознава всеки буферен разтвор автоматично. След като стойността на дисплея се стабилизира, електродът трябва да се изсуши и да се постави в разтвор с pH 4. Интегрираният индикатор за стабилност сигнализира за приключване на процедурата по калибриране. При необходимост може да се извърши дори 3-точково калибриране с допълнителен буфер pH 10.

 

Индикацията “Low-Bat” по време на измерването сигнализира за ниско състояние на батерията.

 

Основни характеристики и предимства

  • Лесен за използване: Автоматичното разпознаване на буфера по време на калибриране също така гарантира високо ниво на удобство при работа и допълнителна безопасност.
  • Винаги готов за работа: Уредът се доставя в здрав алуминиев калъф, с всички аксесоари, съхранявани на сигурно и достъпно място.
  • Многоезично лесно за разбиране меню е достъпно на три езика: немски, английски и руски.
  • Smart: Оценката чрез приложението COMBI 5000 осигурява бързо и лесно съхранение и интерпретация на всички измерени стойности за различни инсталации.

 

Намира приложение за измерване на рН директно в почви, субстрати и разтвори, напр. вода за напояване

 

Съдържание на доставката

 

Основен блок COMBI EC 5000 вкл. функция за регистриране на данни (10391), пробивен рН-електрод с кабел и BNC конектор (10302), буферни разтвори (по 100 ml) pH 4 (31001) и pH 7 (31002), щифт за пробиване , ръководство с оптимални стойности и сертификат за калибриране.

 

Спецификации

Измерване параметри

рН директно в почви и субстрати

рН в течности, напр. вода за напояване, хранителни разтвори

Обхват на измерване

0 – 14 рН

Резолюция

0,01 рН

Точност

± 0,02 pH

Калибриране

автоматично при рН 4, pH 7

Сонда/рН-електрод

стъклен корпус, прозрачен, 12 мм Ø, дължина 163 мм

кабел: 130 см, коаксиален, екраниран, с тефлонова изолация

Захранване

9-волтова батерия

Корпус

устойчив на пръски, здрав

Конектор

8-пинов щепсел

Дисплей

буквено-цифров, отразяващ

Функции

Регистриране на данни: 2620 стойности

интервали на измерване: от през 1 min до през 24 h

Размери

Измервател: 180 × 83 × 55 мм

Тегло

300g

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/https://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG