ZSC, Bluetooth сензорен интерфейс

Каталожен № ZSC.
ZSC, Bluetooth сензорен интерфейс
Хардуерен аксесоар за поддръжка на сензори за измерване на различни екологични и селскостопански параметри. Устройството се сдвоява безжично с мобилни устройства iOSTM и AndroidTM чрез мобилното приложение ZENTRA Utility, за да покаже данните от измерването. ZSC работи с повечето аналогови, импулсни и цифрови сензори, поддържани от системата ZENTRA, и поддържа промяна на адреса на сензора SDI-12 за използване на регистратори на трети страни. Захранва се с две алкални батерии AA.
Цена: 245,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Това устройство (ZSC) е хардуерен аксесоар за поддръжка на сензори на системата METER ZENTRA. ZSC се сдвоява безжично с мобилни устройства iOSTM и AndroidTM чрез мобилното приложение ZENTRA Utility, за да покаже данни от измерване на сензора и метаданни (версия на фърмуера, сериен номер и т.н.).

 

ZSC работи с повечето аналогови, импулсни и цифрови сензори, поддържани от системата ZENTRA, и поддържа промяна на адреса на сензора SDI-12 за използване на регистратори на трети страни.

 

Основни характеристики и предимства

 • Измерените данни се отчитат на вашия смартфон
  При инсталиран сензор, ZSC ви позволява да наблюдавате неговите показания. Получавайте безжични показания в реално време чрез Bluetooth на вашия смартфон с натискане само на един бутон. Стойностите за отчитане се показват в ZENTRA Utility Mobile, за да ви помогнат да откриете проблеми при монтажа (лош контакт на сензора с почвата, въздушни джобове, камъни и т.н.), преди да опаковате отново дупката или изкопа. ZSC често се използва за проверка на място на влажността на почвата, но също така може незабавно да разчете всеки друг сензор за околната среда и се захранва само от две алкални батерии AA.
 • SDI-12 приложения
  Сензорните мрежи SDI-12, използващи обща линия за данни, са като светлините на коледната елха. Един датчик на късо пречи на комуникациите в цялата мрежа. Наложително е да намерите този сензор и да го извадите от линията за данни. Със ZSC вече няма нужда да изключвате всеки сензор, надявайки се, че мрежата ще се задейства. Използвайте го, за да разберете къде точно се намират проблемните сензори. Освен това ZSC позволява на потребителя да присвоява SDI-12 адреси на цифрови сензори за по-лесно SDI-12 програмиране.
 • По-малко загубено време
  Ако планирате сензорна мрежа, планирайте използването на икономичния ZSC. Това е само още един начин, по който системата ZENTRA ви спестява невероятно много време, проблеми и разходи преди, по време и след инсталацията. Ще откриете, че този малък инструмент е незаменим, когато става въпрос за поддържане на функционирането на вашата мрежа и получаване на данните, от които се нуждаете.
 • Характеристика
  Чете всички аналогови, импулсни и цифрови сензори, поддържани от системата ZENTRA
  Безжично се сдвоява с всяко мобилно устройство с iOS или Android чрез Bluetooth
  ZENTRA Utility Mobile показва текущите показания на сензора, за да оцени дали сензорът работи правилно
  Помага за актуализиране на фърмуера на сензора, когато е необходимо
  Показва метаданни на сензора за цифрови сензори METER (версия на фърмуера, сериен номер и др.)
  Промяна на SDI-12 адреса на сензора (отнася се само за регистратори на трети страни със сензорна шина)
  ZSC се използва за лесна проверка на място и не регистрира/съхранява данни или следи измерванията във времето (за регистриране на данни вижте регистратора на данни ZL6)

 

Спецификации

 

КОМУНИКАЦИОННИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Време за измерване

<1 s (зависи от сензора)

Съвместимост на операционната система на устройството

Android OS 4.3 или по-нова версия

ЗАБЕЛЕЖКА: Услугите за местоположение трябва да са активирани, за да използвате Bluetooth възможностите на ZSC. Това е набор от изисквания от операционната система (OS) Android.

iOS 10 или по-нова версия

Входен порт за сензор

3,5 мм стерео конектор (поддържа METER аналогови, цифрови или импулсни сензори)

ЗАБЕЛЕЖКА: Може да се поръча преходен кабел от опашка към стерео за свързване на сензори с окабеляване от опашка (Раздел 2.2).

 

ФИЗИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Размери

Дължина 3,60 инча (9,14 см)

Широчина 1,44 инча (3,66 см)

Височина 1,32 инча (3,35 см)

Диапазон на работната температура

Минимум –40 °C

Типичен NA

Максимум 50 °C

ЗАБЕЛЕЖКА: Сензорите могат да се използват при по-високи температури при определени условия; свържете се с отдел Подкрепа за помощ.

Хранилище за данни

Нито един – няма вътрешна памет

Мощност

Две алкални батерии АА

Живот на батерията

Приблизително 6 месеца при ежедневна употреба

Кутия

UL94 HB, RoHS-съвместима ABS пластмаса

 

СЪОТВЕТСТВИЕ

Произведено по ISO 9001:2015

EM ISO/IEC 17050:2010 (маркировка CE)

 

EC-5, Сензор за влажност на почвата

Сензор за измерване на обемното водно съдържание на почвата (VWC). Фабрични калибрации за минерални почви, почви за саксии, минерална вата и перлит.

- Обхват на измерване: 0 … 100 % VWC

- Дължина на пробивните сензори: 5 cm

- Обем на измерване: 0,3 L

Доставя се с 5 m кабел и конектор

Цена: 485,00 лв. без ДДС

10HS, Сензор за влажност на почвата

Капацитивен тип (FDR, Frequency Domain Reflectrometry, честотен домейн на рефлектометрия), сензор за почвена влага, които измерват диелектричната константа или диелектричната проницаемост за оценка на съдържанието на влага в почвата. Сензорът 10HS има голям обем на измерване, най-голяма зона на влияние и е предназначен за всички видове приложения в полето и лабораторията

- Обхват на измерване: 0 … 53 % VWC

- Дължина на пробивните сензори: 10 cm

- Обем на измерване: 1 L

Доставя се с 5 m кабел и 3,5-мм стерео конектор или оголени проводници

Цена: 505,00 лв. без ДДС

Teros 10, Сензор за влажност на почвата

Новият, ултра-здрав сензор за почвена влага; осигурява научна точност в повечето почвени или без почвени среди. Здраво тяло от епоксидна смола, TEROS 10 е проектиран да издържа на някои от най-суровите полеви условия, което означава безпроблемни измервания през целия живот на вашето изследване.

- Обхват на измерване: 0 … 100 % VWC

- Дължина на пробивните сензори: 5,4 cm

- Обем на измерване: 0,43 L

Доставя се с 5 m кабел и 3,5-мм стерео конектор или оголени проводници

Цена: 550,00 лв. без ДДС

Teros 11, Сензор за влажност и температура на почвата

Сензор за наблюдение на обемното водно съдържание (VWC) и температурата в почвата. TEROS 11 е проектиран да издържа на някои от най-суровите полеви условия, което означава безпроблемни измервания през целия живот на вашето изследване.

- Обхват на измерване:

- - влага на почвата: 0.00 … 0.70 m3/m3 VWC

- - температура на почвата: −40 … +60°C

- Дължина на пробивните сензори: 5,5 cm

- Обем на измерване: 0,43 L

Доставя се с 5 m кабел и 3,5-мм стерео конектор или оголени проводници

Цена: 815,00 лв. без ДДС

 

Teros 12, Сензор за влага, проводимост и температура на почвата

Сензор за наблюдение на обемното водно съдържание (VWC) и температурата в почвата. TEROS 11 е проектиран да издържа на някои от най-суровите полеви условия, което означава безпроблемни измервания през целия живот на вашето изследване.

- Обхват на измерване:

- - влага на почвата: 0.00 … 0.70 m3/m3 VWC

- - температура на почвата: −40 … +60°C

- - Обемна електрическа проводимост (ECb): 0 … 20 dS/m (насипно)

- Дължина на пробивните сензори: 5,5 cm

- Обем на измерване: 0,43 L

Доставя се с 5 m кабел и 3,5-мм стерео конектор или оголени проводници

Цена: 955,00 лв. без ДДС

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG