ME-3840B, Нискочестотен електросмог анализатор (до 100 kHz)

Каталожен № ME3840B.
ME-3840B, Нискочестотен електросмог анализатор (до 100 kHz)
Цифров електросмог анализатор с честотен диапазон от 5 Hz до 100000 Hz. Професионален инструмент, предназначен да измерва електрически и магнитни променливи полета. Той е особено популярен сред медиците и алтернативните практикуващи, тъй като предлага перфектна комбинация от лесна работа и професионални възможности за измерване. Обхват на измерване за магнитно поле на променлив ток от 0 до 2000 nT и за електрическо поле AC от 0 до 2000 V/m. Доставя се заедно с батерия и ръководство за работа.
Цена: 855,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този уред поддържа всички функции на ME3830B и освен това предлага превключваем вътрешен модул за филтриране, което позволява цифрова диференциация на тяговата мощност и мрежовото захранване, както и изкуствените по-високи честоти. Той е особено популярен сред медиците и алтернативните практикуващи, тъй като предлага перфектна комбинация от лесна работа и професионални възможности за измерване. Позволява лесно разпределение на електросмогните честоти към теглителната сила или електрозахранването, както и към изкуствените хармоници, като по този начин се улеснява особено прецизната консултация за коригиращи действия и лесният контрол върху тяхната ефективност. Честотният диапазон е 5 Hz - 100 KHz.

 

Уредът е лесен за работа, захранва се с батерия и позволява избор на режим на работа "E" за електрическо поле или "M" за магнитно поле. Резултатите от измерванията се показват на LCD цифровият дисплей. Звуков сигнал, подобен на този на Geiger брояч, показва нивото на експозиция. На гърба на уреда има удобна таблица за преобразуване на nT (нано Тесла) в mG (мили Гаус).

 

Както е известно, АС полетата се определят не само от тяхната сила, но и от честотата, с която се променя полярността на полето. Моделът ME-3840B може да отдели следните общи честоти и честотни ленти:

 1. От 5 Hz до 100 kHz - Добър за общите приложения.
 2. 16.7 Hz - Железопътни проводници в Германия, Франция, Норвегия, Австрия, Швеция и Швейцария.
 3. От 50 Hz до 100 kHz - Електрическата мрежа и нейните хармоници.
 4. От 2 kHz до 100 kHz - "Изкуствени хармоници" над 2 kHz (например повечето AC-адаптери, енергоспестяващи крушки, телевизори).

 

Основни характеристики и предимства:

 • Автоматично изключване след 40 минути непрекъснато тестване на EMF
 • Звуков сигнал, който е пропорционален на силата на полето - (Geiger Counter Effect)
 • LCD дисплей: Лесен за четене 3,5-цифрен дисплей
 • Захранване с 9-вотова алкална батерия
 • Индикатор за ниско ниво на батерията: Индикаторът автоматично ще се изключи 3 минути след показване на нискочестотния сигнал на батерията
 • Измерва AC електрическо поле във волта на метър V/m
 • Измерва AC магнитни полета в nanoTesla nT. (100nT = 1 mG (таблица за преобразуване на гърба на уреда)
 • Измерване по единична ос, което благоприятства откриването на източника.

 

Доставя се заедно с батерия и ръководство за работа.

 

Спецификации

Честотен обхват

5 Hz до 100 kHz

Обхват на измерване

Магнитна плътност на потока (едноизмерна): 1 … 1999 nT

Сила на електрическото поле: 1 … 1999 V/m

Точност

±2% ±14 знака при 50/60Hz

Сензор

Е-сензор за електрически LF полета

H-сензор за магнитни LF-полета

Аудио анализ

Акустичен сигнал, пропорционален на силата на полето
с "Geiger-counter-effect"

Захранване

9 V батерия

Размери

7.4 x 18.0 x 3.2 cm

Тегло

175 g

Гаранция

12 месеца

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/https://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG