BR15, Измервател на микровълнови излъчвания

Каталожен № 3510205070.
BR15, Измервател на микровълнови излъчвания
Прецизен потребителски продукт с най-нови технологии, който използва усъвършенстван сензор за откриване на микровълнови излъчвания от домашни и индустриални микровълнови фурни. Използва високо-чувствителен сензор, който точно фиксира мястото за микровълново „изтичане“ дори при ниска интензивност на радиацията. Цифров LCD дисплей, мигаща червена светлина и звуков предупредителен сигнал в „замърсената“ зона, ергономичен дизайн, дълъг живот на батерията, не се нуждае от калибриране, висока чувствителност, надеждност и точност. Обхват на измерване от 0 до 9,99 mW/cm². Доставя с в мек калъф заедно с батерия и ръководство за работа.
Цена: 130,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Според проучвания, проведени от професионални сервизни партньори, в 56% от микровълновите устройства, които са работили повече от две години, стойността на радиацията поради възможни течове може да бъде 10% по-висока от зададената от Агенцията за контрол на храните и лекарствата администрация и Агенцията за защита на околната среда. Стандартите за безопасност посочват, че микровълнова радиация по-голяма от 5 mW/cm² e опасна за здравето на хората.

 

Микровълновата радиация е невидима и без мирис. Течове, могат да се появят, когато вратата на фурната не се затваря плътно, не се отстраняват остатъците от храна по панти или уплътнители и т.н.

 

BR15 e идеалното средство за ефективно предпазване на хората от тази опасност и незабавното идентифициране на сериозни микровълнови „замърсявания“ над допустимите нива.

 

Устройството е прецизен потребителски продукт с най-нова технология, която използва съвремен сензор за откриване на микровълнови излъчвания. Чувствителния сензор може точно да определи микровълните дори при ниски интензитет на излъчване.

 

BR15 е разумно решение и важен принос за по-голяма безопасност в домакинството.

 

Измервателят показва плътността на електромагнитната енергия на цифров дисплей в mW/cm². В случай, че мощността на излъчването превишава границата от 5 mW/cm², определена от Международната комисия за защита от нейонизиращи излъчвания, уредът незабавно алармира със звуков и светлинен сигнал.

 

Основни характеристики и предимства:

  • бързо и лесно измерване в границите 0 - 9,99 mW/cm²
  • надежден и точен
  • акустична и оптична аларма при надвишаване на границата от 5 mW/cm²
  • осветен цифров дисплей
  • функции за определяне на максималната и за фиксиране на текущата стойност
  • удобен за боравене с една ръка
  • автоматично изключване на захранването
  • удобен калъф за пренасяне и съхранение.

 

Доставя с в мек калъф заедно с батерия и ръководство за работа.

 

Спецификации

Обхват на измерване

0 … 9,99 mW/cm²

Резолюция

0,01 mW/cm²

Граница за включване на алармата

5,0 mW/cm²

Калибрирана честота

2,45 GHz

Функции

определяне на максималното и за фиксиране на текущото показание, осветление на дисплея, аларма, автоматично изключване

Захранване

батарея 9V

Работни условия

0°C – 40°C, 10% – 85% RH

Размери

160 × 60 × 42 mm

Тегло

150 g

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/https://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG