D116 Ултразвуков разходомер за вода

Каталожен № D116.
D116 Ултразвуков разходомер за вода
Стационарен ултразвуков разходомер със скоби за неинвазивни измервания на пълни тръбопроводи с размери от 25 до 1200 mm. Обхват на измерване от ±0,01 до ±5,00 m/s. Устройството е подходящо за както за постоянни измервания, така и за временни измервания, благодарение на лесния монтаж. Аналоговите и цифровите сигнални изходи позволяват устройството да бъде интегрирано във вашата система за контрол на процеси. Доставя се в комплект с всичко необходимо за незабавен монтаж и започване на измерване.
Цена: 3 600,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този ултразвуков разходомер е предназначен за неинвазивни измервания на пълни тръбопроводи с размери от 25 до 1200 mm DN.

 

Устройството е особено подходящо както за постоянни измервания, така и за временни измервания, благодарение на лесния монтаж.

 

Аналоговите и цифровите сигнални изходи позволяват устройството да бъде интегрирано във вашата система за контрол на процеси. Възможно е също да се комуникира чрез Modbus RTU интерфейс.

 

По желание устройството може да бъде оборудвано с карта за измерване на температурата за измерване на количеството топлина.

 

Подходящ за всички размери тръби от DN25 до DN1200 mm. Материал на тръбите Стомана, Чугун, Мед, PVC, Алуминий, Азбест и Фибростъкло.

 

Дебитомерът може да бъде инсталиран и безпроблемно интегриран без намеса в тръбопроводната система или в производствения процес.

 

Разходомерът е разработен за измерване във вода (питейна, речна, отпадна, др.)

 

В сравнение с другите традиционни разходомери или ултразвукови разходомери, D116 работи почти без поддръжка, като същевременно осигурява точни резултати от измерването в продължение на много години.

 

Уредът разполага с удобно за потребителя меню. Параметрите на обхвата на тръбата, материала на тръбата, дебелината на стената на тръбата, изходните сигнали и т.н. могат да бъдат лесно и удобно въведени. Предлагат се британски и метрични мерни единици..

 

Резултатите могат да се разглеждат за последните 64 дни и месеци, както и за последните 5 години.

 

Функция за включване/изключване: позволява преглед на времето и дебита при включване и изключване на захранването 64 пъти. Освен това разходомерът има ръчни или автоматични сесии за корекция..

 

Разходомерът позволява показване на резултатите в Кубични метри, Литри, САЩ галони, Имперски галони, Кубични футове, САЩ Барели, Имперски барели, Петролни варели за следните единици за време: / ден / час / мин. / сек.

 

Основни характеристики и предимства

  • Диапазон на измерване: 0.1-5m/s
  • Размер на тръбата: DN25-DN1200
  • Изход: 4-20 mA, импулсен, Modbus
  • Захранване: 12-24 V AC/DC
  • Сензор за тръбен диапазон DN25-DN1200
  • Лесен за четене дисплей
  • Безконтактно измерване
  • Компактен дизайн със скоба

 

 

Охват на доставката

Измервател/Трансмитер D116

Преобразуватели/Сензори CP037

Принадлежности за монтаж

Контактен гел

Инструкция за експлоатация

 

Спецификации

Обхват на измерване

±0,01~ ±5 м/сек

Точност

±1% от измерената стойност

Повторяемост

0,3%.

Линейност

±1%.

Размер на тръбата

25mm ~ 1200mm

Измервана течност

Вода, звукопроводими течности

Материали на тръбата

1. Въглеродна стомана

2. PVC

3. Неръждаема стомана

4. Алуминий

5. Мед

6. Ковък чугун

7. Чугун

8. Други

Изходи

1. OCT импулсен изход: 0~5000Hz.

2. Аналогов изход: 4~20mA, максимален товар 750Ω.

3. Реле

4. RS485 Modbus

Захранване

10 ~ 36VDC/1A

Работна температура

Предавател: -10℃~50℃

Преобразувател: 0℃~80℃

Защита

Предавател: PC/ABS, IP65

Преобразувател: Капсулиран дизайн, IP68

Кабели

Стандартна дължина на кабела: 9м

Клавиатура

16 (4×4) клавиша с тактилно действие

Дисплей

20×2 решетъчни буквено-цифрови, LCD със задно осветяване

Работна влажност

0 до 99% RH, без кондензация

Тегло

Предавател: 0,7 kg

Преобразувател: 0,4 kg

Видео1

Видео2

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG