P118i, Преносим ултразвуков разходомер (тръби до 6000mm и скорост до 12m/s)

Каталожен № P118i.
P118i, Преносим ултразвуков разходомер (тръби до 6000mm и скорост до 12m/s)
Преносим ултразвуков разходомер за измерване скорост на течности в тръби от 25 до 6000 mm. Обхват на измерване от 0.01 до 12m/s. Захранва се с акумулаторна литиево-йонна батерия. Резултатите от измерването се показват на 3,5-инчов цветен LCD, а управлението на уреда посредством сензорни бутони. Разходомерът може да се използва за измерване на вода (чиста, отпадна, рециклирана, охлаждаща, речна, солена, др.), химикали, хранително масла и др. Материалът на тръбите може да бъде от Въглеродна стомана, Неръждаема стомана, Чугун, Мед, PVC, Алуминий, Азбест, Фибростъкло-епоксидна смола и др. Доставя се с всичко необходимо за незабавно започване на работа.
Цена: 9 985,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този преносим ултразвуков разходомер позволява на потребителя да извършва проверки на измерване на потока в много точки без необходимост от постоянна инсталация. Той използва уникалната технология за измерване на времето с резолюция, която може да достигне до 10 пикосекунди (0,01 наносекунда). Разходомерът използва ултразвукова измервателна технология и приложение с висока чувствителност и висока точност. В сравнение с други традиционни разходомери или ултразвукови разходомери, той има отличителни характеристики като висока точност, висока надеждност, висока способност и ниска цена.

 

Резултатите от измерванията се показват на 3,5-инчов цветен дисплей, включително кривата на потока, което позволява на потребителите да разбират по-интуитивно динамиката на промените на потока на измерваната течност.

 

Разходомерът може да се използва за измерване на Вода, Морска вода, Керосин, Бензин, Мазут, Суров петрол, Пропан, Бутан, Дизелово масло, Рициново масло, Фъстъчено масло, Алкохол и др.

 

Материалът на тръбите може да бъде от Въглеродна стомана, Неръждаема стомана, Чугун, Мед, PVC, Алуминий, Азбест, Фибростъкло-епоксидна смола и др.

 

Тръбите могат да бъдат не-облицовани или облицовани с Епоксид, Гума, Хоросан, Полипропилен, Полистирол, Полиестер, Полиетилен, Ебонит, Тефлон или др.

 

Резултатите от измерването могат да се показват в освен в мерни единици за скорост, но и в следните мерни единици за дебит: Кубични метри (m3), Литри (L), Галони на САЩ (GAL), Имперски галони (Imp gal), Кубични футове (cf), Барели на САЩ (US bbl), Имперски барели (Imp bbl) и Барели петрол (Oil bbl).

 

Освен това налични са следните единици за време: Ден /Час /Минута /Сек.

 

Основни характеристики и предимства:

  • Разработена технология PICOFLY.
  • По-малко хардуерни компоненти, широколентово предаване на импулси с ниско напрежение, ниска консумация на енергия.
  • Ясните, удобни за потребителя опции в менюто правят разходомера лесен и удобен за използване.
  • Дневен, месечен и годишен общ поток.
  • Паралелна работа на положителния, отрицателния и нетния поток сумира с коефициент на мащабиране (обхват) и 7-цифрен дисплей.
  • Обхват на измерване: 0.01 до 12m/s
  • Диаметър на тръбите: 25 до 6000 мм
  • Захранване с акумулаторна дълготрайна литиево-йонна батерия
  • 3,5-инчов цветен LCD екран и сензорни бутони

 

Спецификации

Обхват на измерване

±0,01~ ±12 м/сек

Точност

±0,5% от измерената стойност

Повторяемост

0,15%.

Линейност

±0,5%.

Размер на тръбата

25mm ~ 6000mm

Изходи

Аналогов изход: 4~20mA, Макс. 750 Ω.

SD карта

Съхранение: 8GB;

Макс.: 512 файла;

Интервал: 1 ~ 60 секунди.

Захранване

акумулаторна литиева батерия

Клавиатура

Тактилни клавиши

Дисплей

3,5-инчов TFT екран (320 × 240), LCD с подсветка.

Работна температура

Предавател: -10℃~50℃

Преобразувател: -40℃~80℃

Работна влажност

0 до 99% RH, без кондензация

Защита

Предавател: NEMA13 (IP54)

Преобразувател: Капсулиран дизайн, IP68

Кабели

Стандартна дължина на кабела: 5м

Тегло

Предавател: приблизително 1,0 кг

Видео

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG