RTR503B, Регистратор на температура и влажност

Каталожен № RTR503B.
RTR503B, Регистратор на температура и влажност
Устройство за дистанционен мониторинг на температура и относителна влажност на въздуха. Обхват на измерване за температура от 0 до 55°C и за влажност от 10 до 95%RH. Измерва, регистрира и изпраща по безжичен път данните на приемник. Следи за отклонения от допустими граници и изпраща по електронен път предупреждения при нарушаване на алармени нива. Изборът на базово устройство (приемна станция) включва RTR500BW за качване на събрани данни в облак или сървър чрез WLAN/кабелна LAN, RTR500BC за изпращане на данни към компютър с директна USB връзка, RTR500BM за предаване на данни през мобилна мрежа и преносим тип приемник RTR-500DC. Доставя се само логерът – приемната станция се избира и поръчва отделно.
Цена: 410,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

Високоефективният безжичен регистратор на данни RTR503B за влажност и температура от T&D предлага гъвкава свързаност с LCD дисплей и сменяем TR-3310 °C/rH сензор, монтиран на 1M кабел. Този иновативен регистратор доставя данни за влажност и температура към WSS онлайн услугата, когато се използва заедно с базова станция RTR500B.

 

Измервайте и записвайте влажност от 10 ~ 95% и температура от 0°C ~ +55°C, преглеждайте данни за температурата в реално време на локалния LCD дисплей и отдалечено на всяко устройство, свързано към интернет с функция за безжично записване на данни.

 

Този сензор за температура и влажност е малък и компактен, което го прави идеално подходящ за приложения, където се изисква облачно регистриране в тесни пространства като тръбопроводи за HVAC или вътре в бутилки, държани в инкубатори. Може лесно да се фиксира на места в рамките на уред или на стена чрез монтажния отвор.

 

Използвайте регистратора на данни за влажност и температура RTR503B с определената базова станция чрез Bluetooth на всяко устройство с iOS или Android или USB за компютри и лаптопи с Windows.

 

Използвайте тези безжични регистратори на данни, за да създадете рентабилна мрежа във вашата организация, с гъвкави опции за достъп през LAN/WLAN/USB и дори 3G GSM. Това гарантира, че вашите данни могат да бъдат надеждно извлечени и да бъдат предприети действия независимо от съществуващите I.T. инфраструктура.

 

RTR500B се доставя стандартно със сензор TR-3310 за влажност и температура и 3,6 V батерия, която може да се сменя от потребителя. Може да бъде закупен с надстройка на батерия с дълъг живот или [PSU] адаптер за външно захранване.

 

Изборът на базово устройство (приемна станция) включва RTR500BW за качване на събрани данни в облак или сървър чрез WLAN/кабелна LAN, RTR500BC за изпращане на данни към компютър с директна USB връзка, RTR500BM за предаване на данни през мобилна мрежа и преносим тип приемник RTR-500DC.

 

Bluetooth е наличен, когато използвате RTR500BW или RTR500BM като базово устройство и правите настройки на устройството в мобилното приложение (T&D 500B Utility).

 

Устройството има вградена безжична комуникация, която позволява не само прехвърляне на данни по безжичен път, но и настройки чрез безжична базова единица, свързан към вашия компютър.

 

Основни характеристики и предимства

  • Отдалечен безплатен достъп до данни по интернет.
  • Широка гама от комуникационни устройства, включително ръчен, USB, LAN, WLAN и 3G GSM колектор/приемник.
  • Здрав и издръжлив дизайн.
  • Потребителят сменяема батерия.

 

Доставя се стандартно с TR-3310 сонда за влажност и температура, 3.6V потребителски сменяема батерия, ръководство за работа.

 

Приемната станция се избира и поръчва отделно.

 

Спецификации

Измервани параметри

Температура и относителна влажност на въздуха

Обхват на измерване

Температура: 0 … 55°C

Влажност: 10 … 95%RH

Точност

Температура: ±0.3°C

Влажност: ±5%RH

Екран

LCD

Вътрешна памет

8000 измервания

Интервали на записване

15 броя, по избор от през 1 sec до през 60 min.

Режими на записване

непрекъснат/прекъснат

Интерфейс за комуникиране

оптичен, безжичен

Безжичен обхват

До 150 метра в празно пространство

Съвместими базови станции (приемници)

RTR500BC, RTR500BW, RTR500BM

RTR-500DC, RTR-500MBS-A, RTR-500NW/AW

RTR-500

Захранване

Литиева батерия (LS14250), AC адаптер

Живот на батерията

около 10 месеца

Работни условия

-40 ~ 80°C (-30 ~ 80°C по време на безжична комуникация)

Защита

IP64

Размери

H:62mm × W:47mm × D:19mm, L type 6.5mm

Тегло

56 g

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG