MS400-CH4, Газ-анализатор за CH4/CO2/O2/H2S

Каталожен № MS400-CH4/CO2/O2/H2S.
MS400-CH4, Газ-анализатор за CH4/CO2/O2/H2S
Преносим четири-канален газ-анализатор със засмукваща помпа за измерване концентрацията на метан (CH4, 0~100%VOL), въглероден диоксид (CO2, 0~100%VOL), кислород (O2, 0~30%VOL) и сероводород (H2S, 0~10000ppm). Пробонабиране посредством засмукваща помпа. Резултатите от измерването се показват в реално време на 2.31-инчов цветен екран с висока разделителна способност. Възможност за настройка на аларми. Функция за съхранение на данни с капацитет до 100000 записи с възможност за прехвърляне на компютър през USB интерфейс. Възможност за показване на екрана на графики в реално време, за да се проследят тенденциите за концентрацията на газа през определен период от време. Доставя се в твърда кутия, заедно с USB зарядно устройство, кабел за данни, щипка за колан и ръководство работа.
Цена: 3 650,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този мултифункционален преносим газ-анализатор е предназначен да измерва едновременно концентрацията на метан (CH4, 0~100%VOL), въглероден диоксид (CO2, 0~100%VOL), кислород (O2, 0~30%VOL) и сероводород (H2S, 0~10000ppm).

 

Пробонабирането става посредством засмукваща помпа. Резултатите от измерването могат да се показват в различни мерни единици (ppm, mg/m3, Vol%, LEL%, PPHM, ppb, mg/l) на 2,31-инчов цветен екран с висока разделителна способност.

 

Газ-детекторът позволява настройка на аларми и притежава функция за съхранение на данни с капацитет 100000 записи с възможност за прехвърляне на компютър през USB интерфейс.

 

Възможност за графики в реално време, за да се проследят тенденциите за промяна на концентрациите газа през определен период от време.

 

Три вида дисплей в реално време за показване на концентрацията на измерените газове, едноканален дисплей, многоканален дисплей. 2,31-инчов цветен екран с висока разделителна способност и икони на симулационно меню.

 

Степен на защита IP65, вграден филтър за прах от водна пара, капацитет на батерията 4500ma, USB зареждане и комуникация.

 

Аларми чрез звук, светлина, вибрации, в това число средно претеглена аларма и аларма за горно и долно ниво.

 

Стандартната конфигурационна точност е 3%. Капацитетът за съхранение до 100000 измервания. Интервалът на времето за съхранение може да бъде зададен произволно, максималната стойност и минималната стойност могат да бъдат показани, мерните единици могат да се превключват, музиката на алармата и цветът на фона могат да се регулират.

 

Основни характеристики и предимства:

  • Различни режими на аларма и състояния на алармата с многопосочна и триизмерна индикация. Включва аларма за звук и светлина. Видовете аларми включват: аларма за концентрация, аларма за ниско напрежение на батерията и аларма за повреда. Множество настройки на режима на аларма: ниска аларма, висока аларма, интервална аларма и среднопретеглена аларма
  • Записване на дневник – възможност за създаване на записи (дневници) за калибриране, регистрационните дневници, хронологията на неизправностите, решенията за противодействие при повреда, напомнянето за експлоатационен живот на сензора и функцията на напомнянето за времето на следващото калибриране.
  • Функция за възстановяване на данни; в случай на неправилна работа е възможно да се избере възстановяване на фабричните настройки.
  • Функция за разпознаване на неработоспособност: автоматично разпознаване и предотвратяване на неправилно функциониране при калибриране на концентрацията, което е възможно да се избегне лошото представяне, което може да бъде причинено от човешки фактори.

 

Окомплектовка

Доставя се в твърда кутия, заедно с ръководство работа, USB зарядно устройство, кабела за данни, щипка за колан.

 

Спецификации

Измервани газове

метан (CH4),

въглероден диоксид (CO2),

кислород (O2) и

сероводород (H2S).

Обхват на измерване

метан (CH4, 0~100%VOL),

въглероден диоксид (CO2, 0~100%VOL),

кислород (O2, 0~30%VOL) и

сероводород (H2S, 0~10000ppm).

Резолюция

метан (CH4, 0,01%VOL),

въглероден диоксид (CO2, 0,01%VOL),

кислород (O2, 0,01%VOL) и

сероводород (H2S, 0,01ppm).

Принцип на откриване

метан (CH4, IR сензор),

въглероден диоксид (CO2, IR сензор),

кислород (O2, Електрохимичен сензор) и

сероводород (H2S, Електрохимичен сензор).

Срок на експлоатация на сензора

Електрохимичен принцип: 2 ~ 3 години;

Инфрачервен принцип: 5 ~ 10 години;

Максимум допустима грешка

≤ ±3% F.S

Линейност

≤ ± 2%

Време за реакция

T90≤30 секунди

Време за възстановяване

≤30 секунди

Работни условия

Температура: -40 ℃ ~ + 70 ℃, влажност: ≤10 ~ 95% RH

Температура на измервания газ

-40℃ ~ +70℃

Захранване

3.7V DC, 2100mA акумулаторна полимерна батерия

Режим на показване

2.31-инчов цветен екран с висока разделителна способност

Режим на измерване

Измерване със засмукваща помпа

Алармен режим

звукова и светлинна аларма, вибрационна аларма

Комуникационен интерфейс

USB (зареждане и комуникация)

Съхранение на данни

До 100000 записа

Степен на защита

IP65

Взривозащитени тип

Искробезопасен тип

Взривозащитени марка

Ex ia IIC T4 Ga

Размри

130 × 68 × 34 мм (Д × Ш × В)

Тегло

200гр

Видео2

Видео

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG