FG-107-20k, Измервател на опън/натиск (±20kgf)

Каталожен № FG-107-20k.
FG-107-20k, Измервател на опън/натиск (±20kgf)
Многофункционален цифров уред за измерване на силата на натискане и сила на издърпване. Обхват на измерване ±20kgf / ±196N / ±44Lbf.. Функция за задържане на пикова стойност. Данните от измерването могат да бъдат запаметени в уреда. Автоматично изключване и ръчно изключване. Захранване с алкална батерия. Намира широко приложение в електрониката, строителния хардуер, текстила, автомобилните части, устройствата за запалване като запалки, противопожарното оборудване, производството на химикалки, производството на брави, риболовните съоръжения, химическите, енергийните машини, научноизследователските институции и други индустрии. Доставя се в куфарче, заедно с Кука за дърпане, Плосък връх, Конусен връх, V-образен жлеб накрайник, V-образен клиновиден връх, Удължен съединителен прът и Ръководство за работа.
Цена: 515,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този уред е предназначен да измерва силата. Той има предимствата на висока точност и лесен за работа и носене. Има функция за задържане на пиковата стойност. Данните от измерването могат да бъдат запаметени в уреда или предадени на компютъра за статистически анализ.

 

Силомерът се доставя с различни тестови приспособления, което може да го превърне в тестова машина за различни приложения.

 

Цифровият уред за измерване на силата е лесен и удобен многофункционален инструмент за високоточен тест за силата на натискане и силата на издърпване. Резултатите от измерването се показват на дисплей с висока разделителна способност, включително при висока скорост на вземане на проби.

 

Основни характеристики и предимства

 • Висока точност и висока резолюция.
 • Цифров дисплей.
 • Четири различни мерни единици за избор и преобразуване, N, kg, lb, g.
 • С функция за задържане на пикова стойност.
 • С функцията за памет на данни може да запомни 99 групи от данни.
 • С функция за извеждане на данни. Данните от измерванията могат да се предават на компютър чрез USB кабел (опция) или Bluetooth адаптер (опция) за различни анализи.
 • С 10 минути автоматично изключване и ръчно изключване.
 • Захранването може да бъде осигурено от алкална батерия или 6V DC захранване (опция).

 

Области на приложение

Цифровият уред за измерване на силата е удобен многофункционален инструмент за високоточен тест за сила на натискане и сила на издърпване. Той се използва широко в електрониката, строителния хардуер, текстила, автомобилните части, устройствата за запалване като запалки, противопожарното оборудване, производството на химикалки, производството на брави, риболовните съоръжения, химическите, енергийните машини, научноизследователските институции и други индустрии. За тест за натоварване при натискане и издърпване, тест за сила на включване и изключване и тест за разрушаване и др.

 

Окомплектовка

 • Кука за дърпане
 • Плосък връх
 • Конусен връх
 • V-образен жлеб накрайник
 • V-образен клиновиден връх
 • Удължен съединителен прът с винтов прът и гайка
 • Ръководство за работа
 • Транспортно куфарче.

 

Спецификации

Модел

FG-107-20K

Обхват на измерване

±20kgf

±196N

±44Lbf

Резолюция

0.01kgf

0.1N

0.01Lbf

Точност

±0.5%FS ±1Digit

Мерни единици

kgf, gf, N, Lbf

Състояние на измерване

Измерване на пикови стойности,

Измерване в реално време

Екран

2 обърнат 4-цифрен LCD

Функции

автоматично изключване,

ръчно изключване

Подсветка

Синя подсветка

Безопасно натоварване

150%FS (Зумер аларма над 110%FS)

Интерфейс (опция)

USB, Bluetooth

Захранване

2x1,5 AA(UM-3) батерия или

6V DC захранване (опция)

Работни условия

Температура: 0~40°C

Влажност: <80%

Ограничения

без източник на вибрации или

корозивна среда наоколо

Размери

211x80x36mm

Тегло

390g

FGS-1, Ръчен измервателен стенд

Ръчен измервателен стенд за работа с динамометри за измерване на сила.

Максимална работна дължина 236,36 мм.

Основа на плочата 234 х 152 мм.

Тегло около 9,15 кг.

 

Цена: 695,00 лв.

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG