FS3150, Комплект за тестване на светлопропускливи материали

Каталожен № FS3150.
FS3150, Комплект за тестване на светлопропускливи материали
Комплект за демонстриране ефектите на топлоизолация, UV защита и отразяваща способност на светлопропускливи материали като фолио за прозорци, топлоизолационно стъкло и др. Комплектът е оборудван с ултравиолетови фенерчета и автентична инфрачервена лампа Philips с регулируем интензитет на светлината, за да симулира съответно инфрачервени и ултравиолетови лъчи. Инструментът е оборудван и с плексигласова кабина и специална алуминиева кутия за лесен монтаж и работа. Доставя се в голям алуминиев куфар, заедно с Плексигласова кабина, 150W инфрачервена лампа Philips, UV фенерче, LS123 UV-метър, LS122 IR-метър (2 бр.), Стъклен радиометър, Алуминиев корпус и Ръководство за потребителя.
Цена: 960,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този комплектът е предназначен да демонстрира ефектите на топлоизолация, UV защита и отразяваща способност на различни светлопропускливи материали като фолио за прозорци, топлоизолационно стъкло и пр. Комплектът може директно да покаже блокиращия ефект чрез процентните данни и скоростта на въртене на остриетата в стъкления радиометър. Ефектът е интуитивен и лесен за разбиране.

 

Комплектът е оборудван с ултравиолетови фенерчета и автентична инфрачервена лампа Philips с регулируем интензитет на светлината, която симулира съответно инфрачервени и ултравиолетови лъчи. Инструментът е оборудван и с плексигласова кабина и специална алуминиева кутия за лесен монтаж и работа.

 

Комплектът се използва професионално за показване на ефективността (защита и/или пропускливост) на светлопропускливите материали като фолио за прозорци и топлоизолационно стъкло спрямо инфрачервени и ултравиолетови лъчи. Топлината на инфрачервената лампа позволява целият процес на показване да имитира слънчева светлина, което позволява на клиентите да тестват по-добре ефективността на защитата на фолиото за прозорци или топлоизолацията стъкло и да се установи разликата в ефективността на продукта.

 

Основни характеристики и предимства

 • Слот за тестване на стъкло. Може да се използва за фиксиране на материали като топлоизолационно стъкло и стик филм стъкло. Ширината може да се регулира с винтове (≤10 mm).
 • 150W инфрачервена светлина Philips. След включване на светлината интензитетът на инфрачервената светлина може да се регулира ръчно чрез превключвателя, който се използва за симулиране на инфрачервена светлина на слънцето.
 • Прибиращ се UV фенер. Той е за симулиране на ултравиолетовите лъчи на слънцето и постига концентриращ ефект чрез телескопиране за регулиране на UV интензитета и поддържа USB зареждане.
 • IR измервател LS122. Поставен от същата страна на инфрачервената лампа, той е разработен за измерване на отражението и топлоизолационния ефект на измервания материал. Колкото по-висок е измереният инфрачервен интензитет, толкова по-добър е ефектът на отражение и топлоизолация.
 • UV измервател LS123. Измерете интензитета на ултравиолетовата светлина, преминаваща през материала, и изчислете процента на ултравиолетово отхвърляне (защита) на пробата, като използвате данните преди и след поставянето на материала.
 • Стъклен радиометър. Когато инфрачервените лъчи облъчват стъкления радиометър, остриетата ще се въртят. Скоростта е пропорционална на интензитета на инфрачервените лъчи. Ако се използва материал с по-добра топлоизолация за блокиране на инфрачервените лъчи, скоростта на въртене на перките ще бъде значително намалена.
 • Инфрачервен метър LS122. Измерете интензитета на инфрачервените лъчи, преминаващи през измервания материал, и изчислете степента на отхвърляне на инфрачервените лъчи на пробата чрез данните преди и след поставянето на материала.

 

Окомплектовка

 • Плексигласова кабина 1 бр
 • 150W инфрачервена лампа Philips 1 бр
 • UV фенерче 1 бр
 • LS123 UV мощност метър 1 бр
 • Стъклен радиометър 1 бр
 • LS122 IR електромер 2 бр
 • Алуминиев корпус с размери 46*39*20 см (Д*Ш*В) 1 бр.
 • Ръководство за потребителя 1 бр
 • Удостоверителна карта 1 бр

 

 

Видео

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG