LS170 45/0 Колориметър

Каталожен № LS170.
LS170 45/0 Колориметър
Преносимият и интелигентен колориметър за измерване на цветовете и сравнение на цветовете на материали, за които контролът на цветовете е важен. Той осигурява Bluetooth предаване и може да се използва с мощно приложение. След като се свържете с приложението чрез Bluetooth, колориметърът може бързо да измерва цвета и да прави цветови сравнения на мобилен интерфейс. Освен това има някои електронни цветни диаграми в него и може бързо да съпостави номера на цвета. Можете да споделите стойността на цвета с приятелите си. Доставя се заедно с USB кабел за данни, Кърпа за почистване, Ръководство за потребителя и Сертификат.
Цена: 380,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Преносимият и интелигентен колориметър LS170 е проектиран да предоставя на потребителите измерване на цветовете и сравнение на цветовете на материали, за които контролът на цветовете е важен. Той осигурява Bluetooth предаване и може да се използва с мощно приложение, проектирано от Linshang. След като се свържете с приложението чрез Bluetooth, колориметърът може бързо да измерва цвета и да прави цветови сравнения на мобилен интерфейс. Освен това има някои електронни цветни диаграми в него и може бързо да съпостави номера на цвета. Можете да споделите стойността на цвета с приятелите си.

 

Основни характеристики и предимство

 • Сравняването на цветовете може да се извърши по различни начини. В интерфейса за сравняване на цветовете можем да изберем стандартния цвят от цветните диаграми или да въведем цветови данни, като лабораторни стойности, за да намерим цвят и да го използваме за сравнение на цветовете.
 • Постигнете контрол на качеството. Включване на функцията за QC тест, може да се извърши откриване на партиди и може да се настрои прагът на цветовата разлика за бързо постигане на контрол на качеството.
 • Четири електронни цветни диаграми помагат за спестяване на пари и време. Предоставяйки множество стандартни цветови диаграми и поддържайки създаването на персонални цветни диаграми, колориметърът може да съпостави 3-те най-близки цветови кода с над 90% точност на съвпадение.
 • Голямото място за съхранение улеснява измерването. Голямо количество цвят може да се съхранява в мобилно приложение и да се извършва измерване на цветовете по всяко време и навсякъде. Преди да измерим цвета, можем първо да изберем цветовата диаграма, от която се нуждаем.
 • Поддържа многоканално споделяне на цветове. Колориметърът може да импортира и експортира цветови данни чрез QQ, WeChat, имейл и други социални медии.
 • Седем цветови пространства и шест формули за цветова разлика. Измервателят на цветови разлики има седем цветови пространства като Lab\RGB\CMYK и шест формули за цветови разлики, от които да избирате, отговаряйки на нуждите от измерване на цветовете на различни индустрии.
 • Малък и преносим. Малък като червило и е лесен за носене.

 

Приложение

Този изискан колориметър обикновено се използва при измерване и управление на цвета на продуктите и контрол на качеството на разликите в цвета на продуктите при печат на хартия.

 

Квалификации и стандарти

Колориметър LS170 отговаря на следните стандарти:

 • GBT 3978-2008 Стандартни осветители и геометрични условия
 • GBT 3979-2008 Методи за измерване на цвят на обект
 • GBT 7921-2008 Единно цветово пространство и формула за разлика в цвета
 • GBT 11186.1-1989 Методи за измерване на цвета на филми от боя - Част 1: Принципи
 • GBT 11186.2-1989 Методи за измерване на цвета на филми от боя - Част 2: Измерване на цвета
 • GBT 11186.3-1989 Методи за измерване на цвета на филми от боя - Част 3: Изчисляване на цветови разлики
 • JJG 595-2002 Колориметри и измерватели на цветови разлики

 

Окомплектовка

 • Колориметър LS170 1 бр.
 • USB кабел за данни 1 бр.
 • Кърпа за почистване 1 бр.
 • Ръководство за потребителя 1 бр.
 • Сертификат 1 бр.

 

Спецификации

Геометрия на осветяване

45/0 (45° пръстеновидно осветяване, 0° зрителен ъгъл)

Осветителен източник на светлина

Пълен спектър LED източник на светлина

Измервателна бленда

8 мм

Условия на измерване

Източник на светлина D65, зрително поле 10°

Време за измерване

около 1s

Цветово пространство

CIE Lab, Luv, LCh, Yxy, CMYK, RGB, Hex

Формула за цветова разлика

ΔE*ab, ΔE*uv, ΔE*94, ΔE*cmc(2:1), ΔE*cmc(1:1), ΔE*00

Повторяемост

Стандартно отклонение ΔE*ab ≤ 0,03

Захранване

Акумулаторна литиева батерия 3.7V@700mAh,

Предаване на данни

Bluetooth

Порт за зареждане

USB (Type-C)

Работна температура

0~45℃, 0~85%RH (без кондензация)

Температура на съхранение

-25~55℃, 0~85%RH (без кондензация)

Размери

31,7×31,7×70,4 мм (Д*Ш*В)

Тегло

около 51гр

Видео

Видео2

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG