LS171 D/8 Колориметър

Каталожен № LS171.
LS171 D/8 Колориметър
Преносим и интелигентен колориметър, който може да осигури цветно сканиране и сравнение на цветове за материали. Колориметърът отговаря на съответните международни стандарти CIE. Той приема геометрия на осветяване D/8 и е оборудван с високо прецизен сензор, който отговаря на CIE. Колориметърът има добра консистенция и повторяемост и трябва да се използва с мобилно приложение за точно измерване на цветовете и контрол на качеството. Доставя се заедно с USB кабел за данни, Кърпа за почистване, Ръководство за потребителя и Сертификат.
Цена: 430,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този преносим уред (LS171) е интелигентен колориметър, който може да осигури цветно сканиране и сравнение на цветове за материали. Колориметърът отговаря на съответните международни стандарти CIE. Той приема геометрия на осветяване D/8 и е оборудван с високо прецизен сензор, който отговаря на CIE. Колориметърът има добра консистенция и повторяемост и трябва да се използва с мобилно приложение за точно измерване на цветовете и контрол на качеството. Използването на този достъпен колориметър ще подобри качеството на цвета ви, когато изискванията за цвят са твърде строги, за да зависят само от визуална оценка. Той е по-точен и надежден от другите основни колориметри.

 

Основни характеристики и предимство

 • Различни начини за пълно сравнение на цветовете. Можем да въведем лабораторните или LCh стойности на стандартния цвят в интерфейса за сравнение на цветовете и да завършим сравнението на цветовете. Стандартен цвят може да се добави и от личната цветна диаграма и стандартната цветова диаграма.
 • Постигнете контрол на качеството. Включване на функцията за QC тест, може да се извърши откриване на партиди и може да се настрои прагът на цветовата разлика за бързо постигане на контрол на качеството.
 • Множеството цветни диаграми помагат да се спестят пари и време. Няма нужда да носите тежки цветни карти, защото колориметърът има няколко цветни диаграми в себе си и може да съответства на номера на цвета, съответстващ на стандартните цветни диаграми. Точността на съвпадението е по-голяма от 90%.
 • Голямото място за съхранение позволява удобно измерване. Устройството може да записва масивни цветни данни в приложението, без да се тревожи, че ще му свърши паметта.
 • Поддържа многоканално споделяне на цветове. Колориметърът може да импортира и експортира цветови данни чрез QQ, WeChat, имейл и други социални медии.
 • Седем цветови пространства и шест формули за цветова разлика. Колориметърът има 7 цветови пространства и 6 формули за цветови разлики, осигуряващи измерване и сравняване на цветовете за различни индустрии.
 • Малък и преносим. Малък като червило и е лесен за носене.

 

Приложение

Като преносим колориметър, LS171 се използва широко в пръскането на автомобилни бои, пластмаси, метал, хардуер, мебелна промишленост, каучук и други области..

 

Квалификации и стандарти

Колориметър LS171 отговаря на следните стандарти:

 • GBT 3978-2008 Стандартни осветители и геометрични условия
 • GBT 3979-2008 Методи за измерване на цвят на обект
 • GBT 7921-2008 Единно цветово пространство и формула за разлика в цвета
 • GBT 11186.1-1989 Методи за измерване на цвета на филми от боя - Част 1: Принципи
 • GBT 11186.2-1989 Методи за измерване на цвета на филми от боя - Част 2: Измерване на цвета
 • GBT 11186.3-1989 Методи за измерване на цвета на филми от боя - Част 3: Изчисляване на цветови разлики
 • JJG 595-2002 Колориметри и измерватели на цветови разлики

 

Окомплектовка

 • Колориметър LS171 1 бр.
 • USB кабел за данни 1 бр.
 • Кърпа за почистване 1 бр.
 • Ръководство за потребителя 1 бр.
 • Сертификат 1 бр.

 

Спецификации

Геометрия на осветяване

D/8, включване на огледален компонент (SCI)

Осветителен източник на светлина

Пълен спектър LED източник на светлина

Измервателна бленда

8 мм

Условия на измерване

Източник на светлина D65, зрително поле 10°

Време за измерване

около 1s

Цветово пространство

CIE Lab, Luv, LCh, Yxy, CMYK, RGB, Hex

Формула за цветова разлика

ΔE*ab, ΔE*uv, ΔE*94, ΔE*cmc(2:1), ΔE*cmc(1:1), ΔE*00

Повторяемост

Стандартно отклонение ΔE*ab ≤ 0,03

Захранване

Акумулаторна литиева батерия 3.7V@700mAh,

Предаване на данни

Bluetooth

Порт за зареждане

USB (Type-C)

Екран

0.96 inch OLED

Работна температура

0~45℃, 0~85%RH (без кондензация)

Температура на съхранение

-25~55℃, 0~85%RH (без кондензация)

Размери

57×57×89.4mm (L*W*H)

Тегло

около 126 гр

Видео

Видео2

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG