LS172B 45/0 Колориметър с Bluetooth

Каталожен № LS172B.
LS172B 45/0 Колориметър с Bluetooth
Преносим, ръчен многофункционален колориметър с Bluetooth функции, проектиран с пръстеновидна геометрия на осветяване 45/0. Той използва 3,5-инчов IPS капацитивен сензорен екран, за да осигури отлично работно изживяване. Цветният анализатор интегрира множество цветни диаграми и може бързо да съпостави трите най-близки цветови кода. Колориметърът също има функция за сравнение на цветовете и поддържа различни стандартни методи за добавяне на цветове. Прагът на цветовата разлика може да бъде зададен и формулата за цветова разлика може да бъде гъвкаво избрана, което може да реализира бързо QC тестване. Доставя се заедно с USB кабел за данни, Кърпа за почистване, Ръководство за потребителя и Сертификат.
Цена: 710,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

геометрия на осветяване, 0° зрителен ъгъл. Инструментът е оборудван с 3,5-инчов цветен капацитивен сензорен екран, който осигурява отлично изживяване при работа. Инструментът интегрира множество стандартни цветови диаграми и може бързо да съпостави измерения цвят с най-близкия цветови код. Измервателят на цветове също има функция за сравнение на цветовете и поддържа различни стандартни методи за добавяне на цветове. Прагът на цветовата разлика може да бъде зададен и формулите за цветовата разлика могат да бъдат гъвкаво избрани, което може да реализира бързо QC тестване. Той поддържа мобилно ПРИЛОЖЕНИЕ, компютърен софтуер за реализиране на споделяне на цветове, импортиране и експортиране на данни.

 

Основни характеристики и предимство

 • Работа със сензорен екран, перфектно изживяване. Инструментът използва 3,5-инчов IPS цветен капацитивен сензорен екран, не са необходими настройки на бутоните. Екранът е наклонен на 20 градуса, идеален ъгъл на гледане, който предлага добро потребителско изживяване и интерфейс за взаимодействие човек-компютър.
 • Поддръжка на мобилно приложение и компютърен софтуер (китайски и английски). Инструментът е оборудван с мобилно приложение и компютърен софтуер, покриващ системите Android, iOS, Windows; Китайският и английският интерфейс могат да се превключват по желание.
 • Малък и преносим. Малък като червило и е лесен за носене.
 • Интегриране на множество електронни цветни диаграми. Колориметърът може бързо да съпостави най-близките три цветови кода, а степента на точност е до 90%.
 • Измерване и сравнение на цветовете. Потребителят може да получи стойностите на цвета чрез функцията за измерване на цвета и да сравни цвета между пробата и стандарта в интерфейса за сравнение на цветовете.
 • Индикацията на лабораторните стойности улеснява настройката на цвета. Колориметърът осигурява индикатор за цветово отклонение на трите цветови канала на Lab и помощ за настройка на цвета.
 • Режимът QC улеснява партидната проверка. Прагът на разликата в цвета може да бъде зададен въз основа на нуждите на потребителя.
 • Седем цветови пространства и шест формули за цветова разлика. Цветомерът интегрира седем цветови пространства като Lab\RGB\CMYK и шест формули за цветова разлика, от които да избирате, отговаряйки на нуждите от измерване на цветовете на различни индустрии.
 • Локационната плоча прави измерването на цвета по-точно. Колориметърът е снабден с плоча за измерване, за да отговори на нуждите от прецизно подравняване и да направи измерването по-точно.
 • Калибриране на бяла дъска, лесна работа. Долната капачка интегрира бяла дъска за калибриране.
 • Технология за компенсация на оптичния път, калибриране на бели плочки. Инструментът има компенсационен оптичен път със стабилни стойности и позволява дългосрочно калибриране. Долната капачка включва бяла плочка за калибриране.
 • Създайте персонална цветова диаграма, огромно пространство за съхранение. Инструментът има голямо пространство за съхранение, което може да съхрани 1000 цвята и съответно записи за сравнение на цветовете. Чрез сътрудничество с мобилно приложение или компютърен софтуер, цветомерът може да съхранява голямо количество данни.
 • Най-новият цветен сензор. LS172B приема AS7261 цветен сензор на ниво чип, наскоро пуснат на пазара от американската компания AMS. Прецизната функция за разпознаване на цвета XYZ tristimulus симулира кривата на реакция на човешкото око на стандартния наблюдател, дефиниран в цветовите системи CIE1931 и CIE1976.

 

Приложение

Ръчният колориметър LS172B обикновено се използва при измерване и управление на цвета на продукта и контрол на качеството на разликите в цвета на продукта при печат на хартия..

 

Квалификации и стандарти

Колориметър LS171 отговаря на следните стандарти:

 • GBT 3978-2008 Стандартни осветители и геометрични условия
 • GBT 3979-2008 Методи за измерване на цвят на обект
 • GBT 7921-2008 Единно цветово пространство и формула за разлика в цвета
 • GBT 11186.1-1989 Методи за измерване на цвета на филми от боя - Част 1: Принципи
 • GBT 11186.2-1989 Методи за измерване на цвета на филми от боя - Част 2: Измерване на цвета
 • GBT 11186.3-1989 Методи за измерване на цвета на филми от боя - Част 3: Изчисляване на цветови разлики
 • JJG 595-2002 Колориметри и измерватели на цветови разлики

 

Окомплектовка

 • Колориметър LS172B 1 бр.
 • USB кабел за данни 1 бр.
 • Кърпа за почистване 1 бр.
 • Ръководство за потребителя 1 бр.
 • Сертификат 1 бр.

 

Спецификации

Геометрия на осветяване

45/0 (45° пръстеновидно осветление, 0° зрителен ъгъл)

Осветителен източник на светлина

Пълен спектър LED източник на светлина

Измервателна бленда

8 мм

Условия на измерване

Източник на светлина D65, зрително поле 10°

Време за измерване

около 1s

Цветово пространство

CIE Lab, Luv, LCh, Yxy, CMYK, RGB, Hex

Формула за цветова разлика

ΔE*ab, ΔE*uv, ΔE*94, ΔE*cmc(2:1), ΔE*cmc(1:1), ΔE*00

Повторяемост

Стандартно отклонение ΔE*ab ≤ 0,03

Захранване

Акумулаторна литиева батерия 3.7V@700mAh,

Предаване на данни

Bluetooth

Порт за зареждане

USB (Type-C)

Предаване на данни

USB, Bluetooth

Екран

480×320 матричен IPS цветен екран

Език

Опростен китайски, английски

Работна температура

0~45℃, 0~85%RH (без кондензация)

Температура на съхранение

-25~55℃, 0~85%RH (без кондензация)

Размери

86mm×62.5mm×158mm

Тегло

около 225 гр

Видео

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG