LS173, Колориметър, D/8, 8 mm бленда.

Каталожен № LS173.
LS173, Колориметър, D/8, 8 mm бленда.
Преносим мултифункционален колориметър с D/8° (SCI) дизайн на оптична геометрия. Цветният анализатор е оборудван с 3,5-инчов IPS цветен капацитивен сензорен екран, осигуряващ отлично изживяване при работа. Колориметърът интегрира множество диаграми с естествени цветове и може бързо да съпостави измерения цвят с най-близките цветови кодове. Измервателят на цветовата разлика също има функция за сравнение на цветовата разлика, поддържа различни стандартни методи за добавяне на цвят, прагът на цветовата разлика може да бъде зададен. Формулата за цветова разлика може да бъде гъвкаво избрана, което може да реализира бързо QC тестване. Доставя се заедно с USB кабел за данни, Кърпа за почистване, Ръководство за потребителя и Сертификат.
Цена: 500,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

LS173 е преносим мултифункционален колориметър с D/8° (SCI) дизайн на оптична геометрия. Цветният анализатор е оборудван с 3,5-инчов IPS цветен капацитивен сензорен екран, осигуряващ отлично изживяване при работа. Колориметърът интегрира множество диаграми с естествени цветове и може бързо да съпостави измерения цвят с най-близките цветови кодове. Измервателят на цветовата разлика също има функция за сравнение на цветовата разлика, поддържа различни стандартни методи за добавяне на цвят, прагът на цветовата разлика може да бъде зададен. Формулата за цветова разлика може да бъде гъвкаво избрана, което може да реализира бързо QC тестване.

 

Приложение

LS173 обикновено се използва в индустриите за боядисване, метал, камък, керамични плочки и пластмаси за измерване и управление на цветовете, контрол на качеството на цветовата разлика. Колориметърът се осветява от интегриращ сферичен източник на дифузна светлина, който е много подходящ за измерване на цветовете на проби с висок гланц.

 

Основни характеристики и предимство

 • Големият 3,5-инчов сензорен екран прави работата по-удобна. Колориметърът се предлага с 3,5-инчов IPS цветен сензорен екран, не се изисква работа с бутони. Екранът е наклонен на 20 градуса, перфектен ъгъл на видимост, удобен за четене. Цветният анализатор има добро потребителско изживяване и интерфейс за взаимодействие човек-компютър.
 • Измерване и сравнение на цветовете. Потребителят може да получи стойностите на цвета чрез функцията за измерване на цвета и да сравни цвета между пробата и стандарта в интерфейса за сравнение на цветовете.
 • Индикацията на лабораторните стойности улеснява настройката на цвета. Осигуряване на индикатор за цветово отклонение на трите цветови канала на Lab и помощ за настройка на цвета.
 • Голямо място за съхранение. Вградено голямо пространство за съхранение съответно за 1000 цвята и 1000 записа на цветови разлики.
 • Технология на компенсационния оптичен път. Вграден компенсационен оптичен път със стабилни стойности и позволява дългосрочно калибриране.
 • Икономия на енергия, ниска консумация на енергия. Вградена литиева батерия, напълно заредена, може да тества 10 000 пъти непрекъснато. Може да се настрои времето за автоматично изключване по подразбиране.
 • Добра повторяемост. Интелигентен и преносим, лесен за съхранение и пренасяне; стабилно тяло, ергономичен дизайн, по-стабилни данни от измерванията.
 • Седем цветови пространства и шест формули за цветова разлика. Цветомерът интегрира седем цветови пространства като Lab\RGB\CMYK и шест формули за цветова разлика, от които да избирате, отговаряйки на нуждите от измерване на цветовете на различни индустрии.
 • Интегриране на множество електронни цветни диаграми. Колориметърът може бързо да съпостави най-близките три цветови кода, а степента на точност е до 90%.
 • Малък и преносим. Малък като червило и е лесен за носене.
 • Локационната плоча прави измерването на цвета по-точно. Колориметърът е снабден с плоча за измерване, за да отговори на нуждите от прецизно подравняване и да направи измерването по-точно.
 • Калибриране на бяла дъска, лесна работа. Долната капачка интегрира бяла дъска за калибриране.

 

Квалификации и стандарти

Колориметър LS171 отговаря на следните стандарти:

 • GBT 3978-2008 Стандартни осветители и геометрични условия
 • GBT 3979-2008 Методи за измерване на цвят на обект
 • GBT 7921-2008 Единно цветово пространство и формула за разлика в цвета
 • GBT 11186.1-1989 Методи за измерване на цвета на филми от боя - Част 1: Принципи
 • GBT 11186.2-1989 Методи за измерване на цвета на филми от боя - Част 2: Измерване на цвета
 • GBT 11186.3-1989 Методи за измерване на цвета на филми от боя - Част 3: Изчисляване на цветови разлики
 • JJG 595-2002 Колориметри и измерватели на цветови разлики

 

Окомплектовка

 • Колориметър LS173 1 бр.
 • USB кабел за данни 1 бр.
 • Кърпа за почистване 1 бр.
 • Ръководство за потребителя 1 бр.
 • Сертификат 1 бр.

 

Спецификации

Геометрия на осветяване

D/8, включен огледален компонент (SCI)

Осветителен източник на светлина

Пълен спектър LED източник на светлина

Измервателна бленда

8 мм

Условия на измерване

Източник на светлина D65, зрително поле 10°

Време за измерване

около 1s

Цветово пространство

CIE Lab, Luv, LCh, Yxy, CMYK, RGB, Hex

Формула за цветова разлика

ΔE*ab, ΔE*uv, ΔE*94, ΔE*cmc(2:1), ΔE*cmc(1:1), ΔE*00

Повторяемост

Стандартно отклонение ΔE*ab ≤ 0,03

Захранване

Акумулаторна литиева батерия 3.7V@700mAh,

Предаване на данни

Bluetooth

Порт за зареждане

USB (Type-C)

Екран

480×320 матричен IPS цветен екран

Език

Опростен китайски, английски

Работна температура

0~45℃, 0~85%RH (без кондензация)

Температура на съхранение

-25~55℃, 0~85%RH (без кондензация)

Размери

86mm×62.5mm×158mm

Тегло

около 225 гр

Видео

КАК ДА ИЗБЕРЕМ КОЛОРИМЕТЪР?

Модел

Приложение

Бленда

Принцип на измерване

Bluetooth функции

Компютърен софтуер и сензорен екран

LS171

за кожа, плат, покритие, железария и др.

8 mm

D/8, включен огледален компонент (SCI)

ДА

ДА

LS173

ДА

ДА

LS176

ДА

ДА

LS170

Печатни материали

45/0 (45° пръстеновидно осветление, 0° зрителен ъгъл)

ДА

ДА

LS172

ДА

ДА

LS175

Текстурирана, грапава повърхност

20 mm

ДА

ДА

D/8° и 45°/0°, кой се препоръчва?

D/8° и 45°/0° са два вида геометрия на осветяване с различен дизайн на оптичната геометрия.

 • Геометрията на осветяване D/8° се използва по-широко за сравнение на цветовете и измерване на материали с висок гланц;
 • 45°/0° геометрията на осветяване се използва главно в печатарската, опаковъчната и хранителната промишленост.

 

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG