LS173B, D/8 Колориметър с Bluetooth

Каталожен № LS173B.
LS173B, D/8 Колориметър с Bluetooth
Преносим мултифункционален колориметър с оптична геометрия D/8°. Цифровият колориметър е оборудван с 3,5-инчов IPS цветен капацитивен сензорен екран, осигуряващ отлично изживяване при работа. Инструментът интегрира множество диаграми с естествени цветове и може бързо да съпостави измерения цвят с най-близкия цветови код. Колориметърът има и функция за сравнение на цветовете и поддържа различни стандартни методи за добавяне на цветове. Прагът на цветовата разлика може да бъде зададен и формулата за цветова разлика може да бъде гъвкаво избрана, което може да реализира бърз QC тестове. Доставя се заедно с USB кабел за данни, Кърпа за почистване, Ръководство за потребителя и Сертификат.
Цена: 710,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този преносим мултифункционален колориметър (LS173B) с оптична геометрия D/8°, Bluetooth функции и 3,5-инчов IPS цветен капацитивен сензорен екран, осигуряв отлично изживяване при работа, свързана с измерване и сравняване на цветови.

 

Инструментът интегрира множество диаграми с естествени цветове и може бързо да съпостави измерения цвят с най-близкия цветови код. Колориметърът има и функция за сравнение на цветовете и поддържа различни стандартни методи за добавяне на цветове. Прагът на цветовата разлика може да бъде зададен и формулата за цветова разлика може да бъде гъвкаво избрана, което може да реализира бърз QC te

 

Приложение

LS173B обикновено се използва в индустрията за автомобилни бои, обработка на метали, камък, декоративни материали, пластмаси за измерване и управление на цветовете, контрол на качеството на цветовата разлика. Измервателят на цветови разлики се осветява от интегриращ сферичен източник на дифузна светлина, който е много подходящ за измерване на цветовете на материали с висок гланц.

 

Основни характеристики и предимство

 • Големият 3,5-инчов сензорен екран прави работата по-удобна. Колориметърът се предлага с 3,5-инчов IPS цветен сензорен екран, не се изисква работа с бутони. Екранът е наклонен на 20 градуса, перфектен ъгъл на видимост, удобен за четене. Цветният анализатор има добро потребителско изживяване и интерфейс за взаимодействие човек-компютър.
 • Измерване на цвета и функция за контраст. Измерването на цвета може да се постигне чрез докосване на бутона на екрана или натискане на бутона за захранване и резултатът от измерването излиза след една секунда. Две стъпки могат да завършат сравнението на цветовете, когато функцията QC е активирана, може да се извърши партидно откриване и прагът на цветовата разлика може да бъде персонализиран за бързо постигане на контрол на качеството. Потребителят може да получи стойностите на цвета чрез функцията за измерване на цвета и да сравни цвета между пробата и стандарта в интерфейса за сравнение на цветовете.
 • Индикацията на лабораторните стойности улеснява настройката на цвета. Осигуряване на индикатор за цветово отклонение на трите цветови канала на Lab и помощ за настройка на цвета.
 • Добра повторяемост, точни и стабилни измервателни данни. Той има добра повторяемост и стандартно отклонение △E*ab≤ 0,03, което е далеч над аналогичните продукти.
 • Седем цветови пространства и шест формули за цветова разлика. Цветомерът интегрира седем цветови пространства като Lab\RGB\CMYK и шест формули за цветова разлика, от които да избирате, отговаряйки на нуждите от измерване на цветовете на различни индустрии.
 • Интегриране на множество електронни цветни диаграми. Колориметърът може бързо да съпостави най-близките три цветови кода, а степента на точност е до 90%.
 • Малък и преносим. Малък като червило и е лесен за носене.
 • Голямо място за съхранение. Вградено голямо пространство за съхранение съответно за 1000 цвята и 1000 записа на цветови разлики.
 • Технология на компенсационния оптичен път. Вграден компенсационен оптичен път със стабилни стойности и позволява дългосрочно калибриране.
 • Икономия на енергия, ниска консумация на енергия. Вградена литиева батерия, напълно заредена, може да тества 10 000 пъти непрекъснато. Може да се настрои времето за автоматично изключване по подразбиране.
 • Добра повторяемост. Интелигентен и преносим, лесен за съхранение и пренасяне; стабилно тяло, ергономичен дизайн, по-стабилни данни от измерванията.
 • Локационната плоча прави измерването на цвета по-точно. Колориметърът е снабден с плоча за измерване, за да отговори на нуждите от прецизно подравняване и да направи измерването по-точно.
 • Калибриране на бяла дъска, лесна работа. Долната капачка интегрира бяла дъска за калибриране.

 

Квалификации и стандарти

Колориметър LS171 отговаря на следните стандарти:

 • GBT 3978-2008 Стандартни осветители и геометрични условия
 • GBT 3979-2008 Методи за измерване на цвят на обект
 • GBT 7921-2008 Единно цветово пространство и формула за разлика в цвета
 • GBT 11186.1-1989 Методи за измерване на цвета на филми от боя - Част 1: Принципи
 • GBT 11186.2-1989 Методи за измерване на цвета на филми от боя - Част 2: Измерване на цвета
 • GBT 11186.3-1989 Методи за измерване на цвета на филми от боя - Част 3: Изчисляване на цветови разлики
 • JJG 595-2002 Колориметри и измерватели на цветови разлики

 

Окомплектовка

 • Колориметър LS173B 1 бр.
 • USB кабел за данни 1 бр.
 • Кърпа за почистване 1 бр.
 • Ръководство за потребителя 1 бр.
 • Сертификат 1 бр.

 

Спецификации

Геометрия на осветяване

D/8, включен огледален компонент (SCI)

Осветителен източник на светлина

Пълен спектър LED източник на светлина

Измервателна бленда

8 мм

Условия на измерване

Източник на светлина D65, зрително поле 10°

Време за измерване

около 1s

Цветово пространство

CIE Lab, Luv, LCh, Yxy, CMYK, RGB, Hex

Формула за цветова разлика

ΔE*ab, ΔE*uv, ΔE*94, ΔE*cmc(2:1), ΔE*cmc(1:1), ΔE*00

Повторяемост

Стандартно отклонение ΔE*ab ≤ 0,03

Захранване

Акумулаторна литиева батерия 3.7V@700mAh,

Предаване на данни

Bluetooth

Порт за зареждане

USB (Type-C)

Пренос на данни

USB, Bluetooth

Екран

480×320 матричен IPS цветен екран

Език

Опростен китайски, английски

Работна температура

0~45℃, 0~85%RH (без кондензация)

Температура на съхранение

-25~55℃, 0~85%RH (без кондензация)

Размери

86mm×62.5mm×158mm

Тегло

около 225 гр

Видео

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG