LS175, 45/0 Колориметър с 20 mm бленда

Каталожен № LS175.
LS175, 45/0 Колориметър с 20 mm бленда
Преносим колориметър с геометрична осветеност 45/0 с голяма 20 мм измервателна бленда, Подходящ за измерване на цветове върху текстурирани или грапави повърхностни материали като текстил, храни, кожа, тъкани, мебели от дърво и други. Функции за цветно сканиране и сравнение на цветовете. 3,5-инчов IPS цветен сензорен екран и може да се свързва с мобилен телефон или компютър. Това устройство може да работи самостоятелно, без да свързва APP на мобилен телефон или компютърен софтуер. Няколко цветни диаграми помагат за съпоставяне на най-близкия цветен номер на сканирания цвят за кратко време. Устройството също има функция за сравнение на цветовете, поддържаща множество методи за добавяне на стандарт. Наличието на настройка на прага на цветовата разлика осигурява бърза проверка на QC. Устройството може да свързва APP и компютърен софтуер, разширявайки функциите си като споделяне на цветове и отпечатване на отчет. Доставя се заедно с USB кабел за данни, Кърпа за почистване, Ръководство за потребителя и Сертификат.
Цена: 1 030,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този ръчен колориметър (LS175) с геометрична осветеност 45/0, голяма 20 мм измервателна бленда, 3,5-инчов IPS цветен сензорен екран е предназначен за измерва и сравнява цветове.

 

Уредът може да се свързва с мобилен телефон или компютър. Това устройство може да работи също така самостоятелно, без да свързва APP на мобилен телефон или компютърен софтуер.

 

Няколко цветни диаграми помагат за съпоставяне на най-близкия цветен номер на сканирания цвят за кратко време. Устройството също има функция за сравнение на цветовете, поддържаща множество методи за добавяне на стандарт. Наличието на настройка на прага на цветовата разлика осигурява бърза проверка на QC. Устройството може да свързва APP и компютърен софтуер, разширявайки функциите си като споделяне на цветове и отпечатване на отчет.

 

Приложение

Тъй като може да измерва по-голяма площ, за да получи по-равномерни цветови данни с голямата си 20 mm измервателна бленда, LS175 има широко приложение при измерване на цветовете и се използва широко в индустриите на текстил, кожа, тъкани и мебели от дърво.

 

Основни характеристики и предимство

 • Голям отвор за измерване, по-висока точност. Тъй като може да измерва по-голяма площ с голямата си измервателна бленда от 20 mm, устройството гарантира по-висока прецизност на резултатите от теста, тъй като получава по-равномерни цветови данни при измерване на текстурирани или грапави повърхностни материали.
 • Сензорният екран прави измерването удобно. Устройството използва 3,5-инчов IPS цветен сензорен екран, няма нужда да работите с натискане на бутон. Той предлага безпроблемно потребителско изживяване и интерактивен интерфейс, проста работа.
 • Преносим и прецизен. Преносим размер, издръжлива и стабилна архитектура с ергономичен дизайн гарантира по-стабилни резултати от теста.
 • Предоставяне на множество комплекти електронни цветни диаграми. Устройството предоставя множество комплекти електронни цветни диаграми, приложими за много индустрии (RAL, Pantone, NCS), може бързо да съпостави 3 най-близки серийни номера в цветните диаграми с точност над 90%, като ръцете ви са свободни от носене на тежки цветни диаграми.
 • Цветно сканиране и функция за сравнение на цветовете. LS175 има две основни функции: цветно сканиране и цветно сравнение. Можете да получите резултат в рамките на 1 секунда, когато използвате функцията за цветно сканиране. Проверката на контрола на качеството може да се реализира във функцията за сравняване на цветовете, която ще бъде подканена за цветово отклонение на 3 лабораторни цветови канала, предлагайки справка за тонизиране на цветовете.
 • Седем цветови пространства и шест формули за цветова разлика. Цветомерът интегрира седем цветови пространства като Lab\RGB\CMYK и шест формули за цветова разлика, от които да избирате, отговаряйки на нуждите от измерване на цветовете на различни индустрии.
 • Поддръжка на мобилно приложение и компютърен софтуер. Устройството е оборудвано с APP на мобилен телефон и компютърен софтуер, покриващ операционната система на Android, iOS и Windows за по-мощни функции. Може да превключва между китайски и английски, за да отговори на изискванията на различни сцени на приложение.
 • Усъвършенстван цветен сензор, изключително качество. LS175 адаптира цветен сензор AS7261 на ниво чип, наскоро пуснат на пазара от ams AG, чиято прецизна функция за разпознаване на цветовете XYZ tristimulus симулира кривата на реакция на човешкото око на стандартния наблюдател, дефиниран в цветовите системи CIE1931 и CIE1976.
 • Локационната плоча прави измерването на цвета по-точно. Колориметърът е снабден с плоча за измерване, за да отговори на нуждите от прецизно подравняване и да направи измерването по-точно.
 • Технология за компенсация на оптичния път, калибриране на бели плочки. Инструментът има компенсационен оптичен път със стабилни стойности и позволява дългосрочно калибриране. Долната капачка включва бяла плочка за калибриране.
 • Калибриране на бяла дъска, лесна работа. Долната капачка интегрира бяла дъска за калибриране.
 • Голямо място за съхранение. Инструментът може да съхранява 1000 цвята и съответно записи за сравнение на цветовете. Перфектно решава проблема с консистенцията, причинен от избледняването на стандартния продукт след дългосрочно съхранение.
 • Малък и преносим. Малък като червило и е лесен за носене.
 • Режимът QC улеснява партидната проверка. Прагът на разликата в цвета може да бъде зададен въз основа на нуждите на потребителя.

 

Квалификации и стандарти

Колориметър LS171 отговаря на следните стандарти:

 • GBT 3978-2008 Стандартни осветители и геометрични условия
 • GBT 3979-2008 Методи за измерване на цвят на обект
 • GBT 7921-2008 Единно цветово пространство и формула за разлика в цвета
 • GBT 11186.1-1989 Методи за измерване на цвета на филми от боя - Част 1: Принципи
 • GBT 11186.2-1989 Методи за измерване на цвета на филми от боя - Част 2: Измерване на цвета
 • GBT 11186.3-1989 Методи за измерване на цвета на филми от боя - Част 3: Изчисляване на цветови разлики
 • JJG 595-2002 Колориметри и измерватели на цветови разлики

 

Окомплектовка

 • Колориметър LS175 1 бр.
 • USB кабел за данни 1 бр.
 • Кърпа за почистване 1 бр.
 • Ръководство за потребителя 1 бр.
 • Сертификат 1 бр.

 

Спецификации

Геометрия на осветяване

45/0 (45° пръстеновидно осветление, 0° зрителен ъгъл)

Осветителен източник на светлина

Пълен спектър LED източник на светлина

Измервателна бленда

20 мм

Условия на измерване

Източник на светлина D65, зрително поле 10°

Време за измерване

около 1s

Цветово пространство

CIE Lab, Luv, LCh, Yxy, CMYK, RGB, Hex

Формула за цветова разлика

ΔE*ab, ΔE*uv, ΔE*94, ΔE*cmc(2:1), ΔE*cmc(1:1), ΔE*00

Повторяемост

Стандартно отклонение ΔE*ab ≤ 0,03

Захранване

Акумулаторна литиева батерия 3.7V@700mAh,

Предаване на данни

Bluetooth

Порт за зареждане

USB (Type-C)

Предаване на данни

USB, Bluetooth

Екран

480×320 матричен IPS цветен екран

Език

Опростен китайски, английски

Работна температура

0~45℃, 0~85%RH (без кондензация)

Температура на съхранение

-25~55℃, 0~85%RH (без кондензация)

Размери

86mm×62.5mm×158mm

Тегло

около 225 гр

Видео

https://video.linshangtech.com/ls175.mp4

https://video.linshangtech.com/ls175.mp4
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG